Merkez Müdür Şahne, muhtarlarla bir araya geldi

Müdür Şahne, muhtarlarla bir araya geldi

Paylaş
Müdür Şahne, muhtarlarla bir araya geldi

Müdür Şahne, muhtarlarla bir araya geldi

MERSİN, (DHA)-MERSİN’de Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, kentte görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelerek hem sorunlarını dinledi hem de sohbet etti.
'Polis Muhtar el ele’ adlı toplantı Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Diyaddin Özer, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Serdar Yavuz ve ilçe muhtarlarının katılımı ile Polisevin de yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda suç ve suçlularla mücadele çalışmaları kapsamında muhtarların rolü üzerinde duruldu.
Muhtarlardan, mahallelerde yaşanan sıkıntılarla ilgili çalışmalarda emniyetle işbirliği içerisinde olmalarını, gelen ihbarları ivedilikle bildirmelerini isteyen Emniyet Müdürü Şahne, "Muhtarlarımız toplumun sorunlarını çözmek için halkın iradesinin birleştiği, temsil edildiği noktadır. Belki bir garibanın sığınağıdır. Kamunun halkla kontak kurduğu noktadır. Bu bakımdan sık sık muhtarlarla bir araya gelmeye, onlarla hasbihal etmeye çalışıyoruz” dedi.
Koronvirüs salgınında görevlerini özveriyle yerine getiren muhtarların vatandaşın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Emniyet Müdürü Şahne aynı zamanda milletin isteklerinin ilgili birimlere ulaştırılması ve çözümü konusunda da faaliyette bulunduklarını söyledi.
Mersin’in daha huzurlu ve yaşanabilir bir hale gelmesinde muhtarların katkıları vurgulayıp, "Kapımız her zaman size açık” diyerek muhtarlara seslenen Emniyet Müdürü Şahne muhtarlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı