Gündem Müezzinoğlu, sigarayı bırakma sözü verenlerden yazılı belge aldı

Müezzinoğlu, sigarayı bırakma sözü verenlerden yazılı belge aldı

Paylaş
Müezzinoğlu, sigarayı bırakma sözü verenlerden yazılı belge aldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın Karacabey ilçesinde düzenlenen Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaklaşık 100 firmanın katıldığı, 200 markanın ürünlerini sergilediği fuarı gezdi. Stantları tek tek gezen Müezzinoğlu vatandaşlara helva ve künefe ikram etti.

Fuar alanında bazı vatandaşlara sigaranın zararlarını anlatarak, sigarayı bırakma sözü verenlerden yazılı belge aldı.


EŞLERİNİ TELEFONLA ARADI


"Eşim ve çocuklarımın hatrına sigarayı bıraktım." şeklinde not yazdıran Müezzinoğlu, kağıdın alt kısmına da günün tarihini, vatandaşların ismini ve telefon numaralarını alarak not kağıdıyla birlikle üzerlerindeki sigara paketini de aldı. Ayrıca, vatandaşların eşlerini telefonla arayarak sigarayı bırakma sözü aldığını söyledi.


50 TL'YE ÇORAP ALDI


Fuar alanında çorap ören yaşlı adam Bakan Müezzinoğlu’nun dikkatini çekti. Stantı ziyaret eden Müezzinoğlu, 5 TL’ye sattığını öğrendiği stant sahibine 50 TL vererek ördüğü çoraplardan ihtiyaç sahiplerine vermesini istedi.
Müezzinoğlu, Karacabey Devlet Hastanesi’nde MR sıkıntısının olduğunun söylenmesi üzerine, ilçeye en kısa zamanda bir MR çekme cihazının gönderileceği sözünü verdi.