Merkez Müftü Tahiroğlu için veda programı düzenlendi

Müftü Tahiroğlu için veda programı düzenlendi

Paylaş
Müftü Tahiroğlu için veda programı düzenlendi

Müftü Tahiroğlu için veda programı düzenlendi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararı ile Bolu İl Müftülüğü'ne atanan Osmaniye Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu için veda programı düzenlendi.
17 Ocak 2017 tarihinden bu yana Osmaniye İl Müftüsü olarak görev yapan Ali Rıza Tahiroğlu'nun, Bolu İl Müftüsü olarak atanması sebebiyle, düzenlenen program, koronavirüs tedbirlerine ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi. Programda, idari birimler adına İl Müftü Yardımcısı Ahmet Demirer, Kur’an kursu öğreticileri adına Ferize Yeksek, din görevlileri adına Murat Yılmaz ve vaizler adına Recep Alkan teşekkür konuşması yaptı.
Müftü Ali Rıza Tahiroğlu, konuşmasında, Osmaniye İl Müftüsü olarak görev yapmaktan duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, birlikte görev yaptığı tüm arkadaşlarına teşekkür edip, helallik istedi.
Program sonunda müftülük bünyesinde görev yapan tüm personel adına İl Müftü Yardımcısı Muhammed Değirmenci tarafından Ali Rıza Tahiroğlu’na tablo hediye edildi.
Osmaniye İl Müftülüğü personeli de, Tahiroğlu’na, hizmetleri için teşekkür edip, yeni görev yeri Bolu'da başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı