Gündem Müftülük polise çelik yelek hediye etti

Müftülük polise çelik yelek hediye etti

Paylaş
Müftülük polise çelik yelek hediye etti

Sivas'ın Suşehri ilçesinde müftülük ve imamlar biraraya gelip, polislere 2 çelik yelek aldı.

Suşehri ilçesinde müftülük ve imamlar biraraya gelerek polislere 2 çelik yelek aldı. Suşehri Müftüsü Bekir Civriz polisler için alınan 2 adet ithal çelik yeleği Kaymakam Mehmet Demiral’ın da katıldığı ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı’ye teslim etti. Müftü Bekir Civriz müftülük personeli, cami görevlileri ve kuran kursunda okuyan öğrencilerin katkılarıyla kampanya başlattıklarını ve toplanan parayla 2 çelik yelek aldıklarını belirterek, polislerin can güvenliğinin korunmasına katkıda bulunmak istediklerini söyledi. İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı da müftülüğe katkılarından dolayı teşekkür etti.

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ise güzel bir dayanışma örneği gördüklerini belirterek, "Müftülüğümüzün öncülüğünde imamlarımızı emniyet teşkilatımıza böylesine güzel bir çelik yelek katkısında bulundular. Müftümüzün şahsında bütün imamlarımıza göstermiş oldukları bu hassasiyetten ve bu nazik düşünceden dolayı teşekkür ediyorum. Bölgemiz güvenli bir bölge olsada, biz tedbirimizi elimizden bırakmıyoruz. Polisimiz önce kendi güvenliğini sağlayacak daha sonra halkımızın güvenliğini sağlayacak. Bu alınan malzemelerin polisimize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Müftülük tarafından polislere alınan ithal çelik yeleklerin 2 bin 200 liraya mal olduğu öğrenildi. Yelekleri merkez karakolunda görevli polis memurları giydi.

Bülent TATLI/ SUŞEHRİ,(Sivas),(DHA)