Magazin Müge Anlı'da Fatma Demir cinayetinde gelişme

Müge Anlı'da Fatma Demir cinayetinde gelişme

Paylaş
Müge Anlı'da Fatma Demir cinayetinde gelişme

Müge Anlı'da işlenen Fatma Demir cinayetinde, Fatma Demir'in gelinleri Güladiye ve Necla’nın şüpheli ifadeleri sonucu tüm oklar onların üzerine çevrilmişti. Telefon dökümleri sonucu cinayet gecesi ikilinin mesajlaştığı ortaya çıkmıştı. Peki programın dün yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar...

2 Haziran'da Necla, Güladiye ve Hidayet adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Dün yayınlanan bölümde ise Fatma Demir’in kızı Havva Erkol programa bağlandı ve üzgün olduğunu söyledi. Müge Anlı, “Havva sen hiç merak etme o dava açılacak ve adalet yerini bulacak” dedi.

AVUKAT TUTTULAR


Güladiye ve Necla kendilerine avukat tuttu. İsa bu karar itiraz edecek ve yeniden mahkemeye başvuracak. Müge Anlı ise bu konuyla ilgili, “Mahkeme suçludur da demedi suçsuzdur da demedi. Dosyayı oluşturalım ondan sonra davada konuyu inceleyelim" dedi.


BABASININ EVİNE DÖNDÜ


Necla, kızı ile beraber babasının evine geri döndü. Müge Anlı, Necla’nın "Babam bana bakar ama ev çok küçük ve kalabalık" dediğini söyledi.

NECLA AĞZINDAN KAÇIRMIŞTI


Fatma Demir’in gelini Necla, 25 Mayıs’ta bir itirafta bulunmuştu ve Güladiye’ye “İntihar edeceğim demeseydi biz de bunu yapmazdık” demişti. Necla daha sonra Fatma Demir’in o gün Hidayet ile olduğunu da ağzından kaçırdı.




Müge Anlı'da Fatma Demir cinayetinde flaş gelişme!


Müge Anlı'da eltiler canlı yayın sonrası birbirine girdi

Haberin Devamı