Magazin Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayınında gözaltı

Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayınında gözaltı

Paylaş
Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayınında gözaltı

Canlı yayında stüdyoyu basan polisler, çocuklarını internetten sattıkları iddia edilen çifti gözaltına alıp karakola götürdü

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çocuklarını internetten sattıkları iddia edilen çift damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Programa katılan Emine Kızak (19), doğurduğu çocuğu kocasının internet üzerinden sattığını söyledi. Kocası İsmail Kızak ise "Ben Emine'ye söyledim, bu işin dönüşü yok dedim ama o kabul etti, ben ondan habersiz satmadım" dedi.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer42104","42104","201602","42104-428477.jpg","1", "0","Müge Anlı'ya çıkan çifti polis götürdü");

Emine Kızak'ın tedaviye ihtiyacı olduğunu öne süren koca İsmail Kızak, "Emine sürekli evden kaçıyordu, biz onun peşinde koşmaktan yorulduk bu yüzden boşanma davası açtım." deyince program sunucusu Müge Anlı dayanamadı.

"MÜGE ANLI: iKİNİZİN DE TEDAVİYE İHTİYACI VAR"

Müge Anlı "Sizin ikinizin de tedaviye ihtiyacı var, Emine'nin ailesine söylüyorum siz bu kızı 16 yaşında nasıl evlendirirsiniz?" dedi. Bebeği internet üzerinden 2.500 liraya sattıklarını söyleyen İsmail Kızak, bu parayı borçları olduğu için aldığını söyledi. Bebeğin kimliğinin de kaybolduğunu söyleyen çifte Müge Anlı "Siz belki de bu bebeği öldürdünüz, hani nerede bebek ortada yok?" diye sordu.

Haberin Devamı

POLİS STÜDYODAN ALIP KARAKOLA GÖTÜRDÜ

Program reklam arasına girdiğinde ise ilginç gelişmeler yaşandı. Emniyet yetkilileri programa çıkan çifti stüdyodan alarak karakola götürdü.