Türkiye (Son Dakika) Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı

Paylaş
Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı

Müge Anlı'nın programında bir cinayet itirafı daha geldi

Manisa Alaşehir’de geçen cuma günü evinin önünde oynayan Irmak Kupal (4) kayboldu.

Aramalarda Irmak bulunamadı. Baba Bilal Kupal, atv’deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılıp kızının bulunması için yardım istedi.

Baba ve mahallelinin şüphelendiğini söylediği hurdacılık yapan Himmet Aktürk de dün programa davet edildi.

Aktürk çelişkili bilgiler verdi.





Himmet Aktürk programa ara verildiğinde Müge Anlı’ya Irmak’ı öldürüp cesedini Sarıkız Çayı kenarına attığını itiraf etti.

Stüdyoya gelen polisin gözaltına aldığı Himmet Aktürk’ün Alaşehir’e getirileceği ve cesedi attığı yeri göstermesi isteneceği belirtildi.



Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, cesedin gömüldüğü yönünde iddialar olduğunu söyledi.




KAN DONDURAN İFADE: ÖNCE TECAVÜZ ETMİŞ!

Himmet Aktürk 'ün emniyetteki ifadesinde, "Çocuğu eve getirdim. Tecavüz ettim. Elimle boğdum. Yaşadığını görünce bu kez kemerle boğdum. Daha sonra çuvala koyup, Sarıkız Çayı kenarına gömdüm" dediği öğrenildi.

Aktürk 'ün 15 yıl önce de 14 yaşındaki kız yeğeninin taciz etmekten dolayı 1.5 yıl cezaevinde yattığı öğrenildi.



DHA


Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren itiraf!



Müge Anlı'yı şoke eden itiraf!


MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı 19 Aralık 1973 yılında İstanbul'da doğdu. Babası İhsan Anlı'dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. 2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.

Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.

Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı.

Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.

Haberin Devamı