Muğla Muğla'da 6 ilçenin kaymakamı değişti

Muğla'da 6 ilçenin kaymakamı değişti

Paylaş
Muğla'da 6 ilçenin kaymakamı değişti

Muğla'da 6 ilçenin kaymakamı değişti

Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)- RESMİ Gazete'de yayımlanan atama kararnamesiyle Muğla'nın 6 ilçesindeki kaymakamların görev yerleri değişti. Ortaca ile Seydikemer'de kadın kaymakamlar görev yapacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi. Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2’nci ve 3’üncü maddeleri gereğince yapıldı.
Buna göre Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız Muğla Vali Yardımcılığı'na atanırken yerine İzmir Konak Kaymakamı Mehmet Eriş Menteşe getirildi. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz Ankara Vali Yardımcılığı'na, Sakarya Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar ise Bodrum Kaymakamlığı'na atandı. Ankara Beypazarı Kaymakamlığı'na atanan Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan’ın yerine Van Vali Yardımcısı Meral Uçar görevlendirildi. Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan Amasya Merzifon Kaymakamlığı'na atandı. Güldoğan’ın yerine ise Trabzon Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta görevlendirildi. Çanakkale Biga Kaymakamlığı'na görevlendirilen Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu’nun yerine Erzurum Aziziye Kaymakamı Mustafa Maslak atandı. Muğla Vali Yardımcılığı'na atanan Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan’ın yerine ise Erzurum Vali Yardımcısı Yıldız Büyüker atandı. Denizli Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ise Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amirliği'ne atandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı