Gündem Muharrem İnce: Toplumun barışmaya ihtiyacı var

Muharrem İnce: Toplumun barışmaya ihtiyacı var

Paylaş
Muharrem İnce: Toplumun barışmaya ihtiyacı var

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, katıldığı bir canlı yayınında soruları yanıtladı. İnce, 'Toplumun barışmaya ihtiyacı, huzura ihtiyacı, gülümsemeye ve hayal kurmaya ihtiyacı var' dedi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, NTV'de yayınlanan 'Seçime Doğru programında Ahmed Arpat'ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Ahmed Arpat: Hem anketlere hem de meydanlara baktığınızda gidişatı nasıl görüyorsunuz?

Muharrem İnce: 4 Mayıs günü adaylığım açıklandı. 36 günde işte 52 vilayete gittim. 77.mitingimizi bugün Kocaeli’de yaptık. Yarın İstanbul’dayım, 5 farklı noktada ilçelerimizde buluşacağız. En son Silivri’de olacağız gece. Pazartesi günü Diyarbakır’a gidiyorum. Planlamamızda bir hata olmazsa 106 mitingle tamamlayacağız.

Ahmed Arpat: Performansa bakınca sanki daha önceden hazırlanmışsınız gibi.

'BEN BU ÜLKEYİ YÖNETME İDDİASINDAYIM'

Muharrem İnce: Cumhuriyet Halk Partisi’nde genel başkan adayı olmuş birisi ben bu ülkeyi yönetme iddiasındayım diyordur zaten. Ödevime çalışmak, dersine çalışmak, ülkeyi yönetmeye hazır olmak, her konuda kendini yetiştirmek, 16 yıllık milletvekilliği birikimiyle bir kadro kurmak, sanayisinden, eğitimine, dış politikasına güvenliğine kafa yormak, çareler üretmek tabii ki 36 günün işi değil.

Haberin Devamı

'GENÇLERİN, ÇOCUKLARIN HAYALİ YOK BU ÜLKEDE'

Ahmed Arpat: Miting meydanlarında aslında farklı bir profil çiziyorsunuz, izlettiğiniz videolarda eski filmlerden göndermeler yapıyorsunuz ya da sosyal medyada ince espri varsa alıyorsunuz meydana taşıyorsunuz. Nasıl bir ekip kaç kişilik bir ekip o meydanın arkasında?

Muharrem İnce: Toplumun barışmaya ihtiyacı, huzura ihtiyacı, gülü