Türkiye (Son Dakika) Muhtar poz verdiği tabanca ile cinayet işledi

Muhtar poz verdiği tabanca ile cinayet işledi

Paylaş
Muhtar poz verdiği tabanca ile cinayet işledi

Sakarya'nın Karasu İlçesi Manavpınarı Mahallesi muhtarı Ali Topçu, muhtarlık binasında tartıştığı iki kişiden birini tabancayla öldürdü, bir kişiyi yaraladı

Muhtar seçildikten sonra yeni aldığı tabanca ile sosyal medya hesabından elinde tabanca ile poz veren Ali Topçu tepki almıştı. Olay, dün saat 21.30 sıralarında Karasu İlçesi Manavpınarı Mahalle Muhtarlığı’nda meydana geldi.

Haberin Devamı

Mahalle muhtarı Ali Topçu, muhtarlık binasına gelen Özer Taşdelen ile Bennur Açıkada arasında bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. Tartışma sırasında muhtar Ali Topçu tabanca ile 2 kişiye ateş etti. Çeşitli yerlerine mermi isabet eden iki kişi Karasu İlçe Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralılar, burada ilk tedavilerinin yapılmasından sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Yaralılardan Özer Taşdelen, yapılan tüm müdahalare rağmen kurtarılamayarak öldü. Diğer yaralı ise hastanede tedavi altına alındı. Olay sonrasında muhtar Ali Topçu suçta kullandığı tabanca ile gözltına alındı. Muhtar Topçu 30 Mart seçimleri sonrasında mahalle muhtarı seçildikten sonra yeni aldığı tabancayla elinde çektirdiği fotoğrafları, sosyal medya hesabından paylaşınca adı gündeme gelmiş ve tepki almıştı.

Haberin Devamı