Gazipaşa Muhtar ve oğluna darp iddiası

Muhtar ve oğluna darp iddiası

Paylaş
Muhtar ve oğluna darp iddiası

Muhtar ve oğluna darp iddiası

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesi Üçkonak Mahalle Muhtarı Cumhur Yıldırım ve oğlu Niyazi Yıldırım, üç kişi tarafından darp edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu.

Olay, dün saat 01.00 sıralarında Yenigüney Mahallesi'nde meydana geldi. Üçkonak Mahalle Muhtarı Cumhur Yıldırım ve oğlu Niyazi Yıldırım kendilerine ait midibüsle bir yakınlarının düğünden eve dönerken, M.Y., K.Ç. ve İ.Ç. ile karşılaştı. İddiaya göre aralarında husumet bulunan Niyazi Yıldırım ve karşıdakiler tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya büyümesi üzerine M.Y., K.Ç. ve İ.Ç. ellerindeki sopalarla Niyazi Yıldırım'ı dövmeye başladı. Bunun üzerine muhtar Cumhur Yıldırım olaya müdahale etmek istedi. Saldırganlar muhtar Yıldırım ve oğlunu darp ederek kaçtı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aldıkları darbelerle yaralanan baba ve oğlu olay yerindeki müdahaleden sonra ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedaviye alındı.

Cumhur Yıldırım ve oğlu daha sonra Alanya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaçan M.Y., K.Ç. ve İ.Ç. kısa sürede jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheliler çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince adli kontrolle serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı