Akdeniz Muhtarlar Federasyonu’ndan Başkan Gültak’a teşekkür ziyareti

Muhtarlar Federasyonu’ndan Başkan Gültak’a teşekkür ziyareti

Paylaş
Muhtarlar Federasyonu’ndan Başkan Gültak’a teşekkür ziyareti

Muhtarlar Federasyonu’ndan Başkan Gültak’a teşekkür ziyareti

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret eden Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Yönetimi; muhtarlarla birlik, beraberlik ve uyum içerisindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.
Ziyarete; Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, Osmaniye Köy Muhtarları Derneği Başkanı Ali Kama, Çukurova Muhtarlar Derneği Başkanı Kazım Tokgöz, Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün, Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Ergün Ünlü ve Akdeniz'e bağlı muhtarlar da eşlik etti.
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Akdeniz Federasyon Başkanı ve aynı zamanda Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü; muhtarlarla değerlendirme toplantısına katılmak üzere kente geldiklerini ifade ederek, "Mersin’i ziyaretimizde, Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak'ın da misafiri olduk. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanımız Bekir Aktürk'ün selamını da getirdik. Muhtarlardan desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, buradan şükranlarımı iletiyorum. Akdenizli muhtarlarla uyum ve birlik içindeki çalışmalarından dolayı Akdeniz Belediye Başkanımız Gültak'a da teşekkür ediyorum" dedi
Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdeniz Belediye Başkanı Gültak da, muhtarların, belediyeler ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünün altını çizdi, muhtarlarla uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Başkan Gültak; “Muhtarlarımızın kalplerinde; memlekete hizmet, vatan, millet sevgisi var. Sayın Cumhurbaşkanımızın, muhtarlarımızın hizmet ve yaşam standartlarının yükseltmesinin büyük bir memnuiyet yarattığını görüyorum. Yeni yasalarla birlikte, muhtarlarımızın daha rahat bir ortamda çalıştığını, bunun da muhtarlarda büyük bir memnuniyet sağlamıştır. Muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz ve onlara yönelik güzel faaliyetlerimiz var. Muhtarlarımızı önemsiyor ve onlarla sürekli diyalog içindeyiz. Bunun yanında kadın muhtarlarımızın sayısının artmasını da temenni ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı