Magazin Muhteşem İkili 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yüksel Amir öldü mü?

Muhteşem İkili 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yüksel Amir öldü mü?

Paylaş
Muhteşem İkili 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yüksel Amir öldü mü?

Muhteşem İkili 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. MKC ve Barca, Yüksel Amir'i kurtarmanın peşinde ama işler hiç de istenildiği gibi gitmiyor. Yüksel Amir ve eski sevgilisi vuruluyor, hastaneye kaldırılıyor. Yüksel Amir'in ölüp ölmediği merakla bekleniyor.

Kanal D'nin perşembe günleri ilgiyle izlenen dizisi Muhteşem İkili'nin 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Yüksel Amir, eski hasımının elinde... MKC silahını doğrultuyor ama Yüksel Amir silahı bırakmasını emrediyor. Çatışma sonrası Yüksel Amir ve eski sevgilisi vuruluyor. İkil acil olarak hastaneye kaldırılırken MKC ve Barca onlar için endişeleniyor. Öte yandan Ahsen MKC'ye tuzak kurup uyutuyor.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM İKİLİ 8. BÖLÜM İLK FRAGMANI

Yüksel Amir'den hala bir haber olmaması MKC ve Barca'ye büyük acılar yaşatıyor. Bunu en çok belli eden Barca olurken onu teselli etme işi MKC'ye düşüyor. Öte yandan Ela da ikili için planlarını sürdürmeye devam ediyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ahsen'in, Barca ve MKC üzerindeki gizli planı ne?

Muhteşem İkili’nin yıllardır ulaşmaya çalıştığı Ahsen birime gelir. Üstelik artık Barca ve MKC’yle çalışacaktır. Fakat, başka bir kimlikle ve başka bir yüzle. Ahsen’in, Barca ve MKC’ye dair bazı gizemli planları olduğu çok bellidir. Planlarına Yağmur’un evinin yanına taşınmakla başlar. Ahsen artık hayatımızın tam ortasındadır. Peki, Muhteşem İkili’mizden ve sevdiklerinden ne istemektedir?

Haberin Devamı