Magazin Muhteşem İkili ekrana kilitleyecek

Muhteşem İkili ekrana kilitleyecek

Paylaş
Muhteşem İkili ekrana kilitleyecek

Başrollerini Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı, Kanal D’nin yeni dizisi ‘Muhteşem İkili’nin tanıtımı çok beğenildi.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Muhteşem İkili senaryosu ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de adından söz ettirecek.

Haberin Devamı

İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in başrollerini paylaştığı dizinin kadrosunda başarılı isimler Engin Şenkan, Zafer Algöz ve Eren Hacısalihoğlu da yer alıyor.

Yayınlanan tanıtımları ile de şimdiden büyük merak uyandıran dizinin genel hikayesi ise şöyle;

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır. İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.

Haberin Devamı

Etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla Muhteşem İkili yakında Kanal D’de!