Magazin Muhteşem İkili ne zaman başlayacak? Oyunları ve kadrosu

Muhteşem İkili ne zaman başlayacak? Oyunları ve kadrosu

Paylaş
Muhteşem İkili ne zaman başlayacak? Oyunları ve kadrosu

Kanal D'de ekranları kasıp kavurması beklenen yepyeni bir dizi başlıyor. Projenin adı Muhteşem İkili... Dizinin başrollerinde ise İbrahim Çelikkol, Kerem Bursin, Özge Gürel ve Öykü Karayel bulunuyor. Hikayesi büyük ilgi uyandıran yapımın ne zaman başlayacağı ise dizisevler tarafından merak ediliyor.

Kanal D'de "Muhteşem İkili" adlı yepyeni bir dizi ekrnana gelecek. Yeni sezona bomba gibi gibi girmeye hazırlanan projenin tanıtımı ise yayınlandı. Boşrolde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel gibi ismleri gören diziseveler büyük heyecan yaşadı. Şimdi akıllardaki soru, Muhteşem İkili ne zaman başlayacağı...

Haberin Devamı

MUHTEŞEM İKİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin ilk iki tanıtımı yayınlandı. Tanıtımlarda projenin ne zaman başlayacağına dair bir bilgi verilmezken "Yakında" ibaresi dikkat çekti.

MUHTEŞEM İKİLİ OYUNCULARI

İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in başrollerini paylaştığı dizinin kadrosunda başarılı isimler Engin Şenkan, Zafer Algöz ve Eren Hacısalihoğlu da yer alıyor.

MUHTEŞEM İKİLİ KONUSU

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

Haberin Devamı

İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.