Magazin Muhteşem İkili'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı! İkili bombanın tam ortasında

Muhteşem İkili'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı! İkili bombanın tam ortasında

Paylaş
Muhteşem İkili'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı! İkili bombanın tam ortasında

Dün akşam 2. bölümü yayınlanan Muhteşem İkili'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Barca en büyük düşmanı tarafından rehin alınıyor. Demiray'ın şimdiki planı ise MKC... İkili bomabanın tam ortasında kalıyor!

Muhteşem ikili 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Muhteşem İkili yeni bölümde Demiray, Hoca'dan sonra Barca'nın da işini bitirmek üzere... MKC ise ölüme bile bile gidiyor... Barca ortağını yanında görünce dehşete kapılıyor ve ne işi olduğunu soruyor. MKC ise kendinden çok emin bir şekilde umursamaz bir tavırla bekliyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Muhteşem İkili 2. Bölüm'de Barca ve MKC, kendilerine kurulan tuzak sonrası düştükleri hapishanede düşmanlarıyla amansız bir savaş veriyor!

MKC ve Barca, Demiray’ın kurduğu akıllıca tuzak sonucunda hapse girerler. İçerisi MKC ve Barca’nın tutukladıkları ve onlardan nefret eden mahkumlarla doludur. İkili hem onlara kurulan tuzağı ortaya çıkarmak ve aklanmak, hem de canlarını korumak zorundadır.

Köpek Sadri’nin ortaya çıkması ile işler karışıyor! Polis okulundan hocaları meşhur Köpek Sadri’nin kaçış planının içine girmesiyle işler iyice karıştıracaktır. Sadri’nin gelişi ile Demiray’ın muhteşem ikiliye geçmişten bu yana beslediği gizli nefretin sebebi gün yüzüne çıkacaktır.

MUHTEŞEM İKİLİ SON BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı