Magazin Müjgan Ferhan Şensoy'un eşi Cem Öğet kimdir? Kaç yaşında?

Müjgan Ferhan Şensoy'un eşi Cem Öğet kimdir? Kaç yaşında?

Paylaş
Müjgan Ferhan Şensoy'un eşi Cem Öğet kimdir? Kaç yaşında?

Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy, dün akşam müzisyen Cem Öğet ile dünyaevine girdi. Çiftin düğününe ünlüler akın ederken magazin dünyasını yakından takip eden vatandaşlar, Cem Öğet hakkında bilgi almak istedi.

Müjgan Ferhan Şensoy ile Cem Öğet 3 yıldır aşk yaşıyordu. İkili dün bu aşklarını evlilikle taçlandırdı. Düğüne büyük ilgi vardı ve birbirinden ünlü isimler davette yer aldı. Cem Öğet hakkında bilgi sahibi olmayanlar ise "kimdir?" sorusunu yönetti.

Haberin Devamı

CEM ÖĞET KİMDİR?

Cem Öget, birçok dizi ve filmin müziklerini hazırlamıştır. Müzik direktörü Cem Öget, Şov Bizınıs, Kardeşim Benim, Fi, Kardeşim Benim 2, Kötü Çocuk ve Seni Gidi Seni gibi dizi ve sinema filmlerinin müziklerini hazırlamıştır. Aslen Adana'lı olan Cem Öget, İstanbul'da ikamet etmektedir.

Derya Baykal ile Ferhan Şensoy'un kızları Müjgan Ferhan Şensoy, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Cem Öğet ile 20 Mart 2018 tarihinde nişanlandı.

MÜJGAN FERHAN ŞENSOY KİMDİR?

Müjgan Ferhan Şensoy, 25 Ocak 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müjgan Ferhan Şensoy'un anne ve babası, Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'dur. Derya Şensoy isimli bir de kız kardeşi var. Annesi Derya Baykal'ın ilk evliliğinden de Mert isimli bir erkek kardeşi var. Derya Baykal ve Ferhan Şensoy, Müjgan Ferhan Şensoy henüz 15 yaşındayken 2004 yılında boşandı. Derya Baykal, New York, "Tisch School of Arts" okulundan 2011 yılında mezun oldu.

Haberin Devamı

25 Ocak tarihinde dünyaya gelmiş olan Müjgan Ferhan Şensoy, Kova burcudur.