Alışveriş - Moda Mükemmel kaşlar ve porselen gibi bir cilt için...
Paylaş
Mükemmel kaşlar ve porselen gibi bir cilt için...

Revolution ve I Heart Revolution yepyeni ürünleriyle ışıltınızı gittiğiniz her yere taşıyarak fark edilmenizi sağlıyor. İşte mükemmel bir kaş ve porselen gibi bir cilt için kullanabileceğiniz ürünler...

SophX’ten Extra Spice Far Paleti ile muhteşem dönüş

Haberin Devamı

Sevilen İngiliz vlogger Sophie’nin Revolution’ın yeni Extra Spice far paleti için seçtiği renkler baharatlardan ilham alıyor. Gündüz ve gece makyajının vazgeçilmezi olacak Extra Spice far paletinde her zevke ve tarza uygun 18 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Mükemmel kaşlar için: Revolution Brow Tint

Revolution Brow Tint, jel formülü sayesinde boşlukları doldurarak belirgin kaşlara sahip olmanıza yardımcı oluyor. Taupe, Medium Brown ve Dark Brown renk seçenekleri bulunan ürün, kaşları sabitleyerek mükemmel bir biçimde şekillendiriyor.

Revolution Renaissance Flick Eyeliner ile kusursuz çizgiler

Siyah keçe uçlu likit eyeliner, kolay sürülen yapısı ile tek seferde mükemmel çizgilere ulaşmanıza yardımcı oluyor. Gözlere çarpıcı bir görünüm kazandıran Flick Eyeliner, makyajınıza sanatsal bir dokunuş katıyor.

Haberin Devamı

Ciltte porselen etkisi

Revolution Fast Base Stick Fondöten, kolayca uygulanan stik formülü ile kusurları hızlı bir şekilde kapatmaya yardımcı oluyor. Mükemmel bir şekilde dağılan yapısı cildinizle bütünleşiyor. Uygulandığı andan itibaren cilde porselen efekti kazandırmaya yardımcı olan Fast Base Stick Fondöten, 8 farklı renk çeşidi ile her cilt rengi için alternatif oluşturuyor.

I Heart Revolution’ın eğlenceli dünyasında kaybolmaya hazır olun!

I Heart Revolution, Dragon’s Heart, Unicorn’s Heart ve Mermaid’s Heart koleksiyonları ile sizi rengarenk dünyasının içine çekiyor.

Ejderhaların ihtişamından ilham alan Dragon’s Heart Far Paleti, bronz, altın, bordo ve kırmızı tonlarından oluşuyor. Dragons Metallic Ruj Serisi Legend, Faraway Flames, Fire Breathing, Dragon’s Blood ve Flame renkleri ile makyajını çekici dudaklarla tamamlamak isteyenleri bekliyor.

Unicorn’s Heart Far Paleti ultra pigmentli pembe, yansımalı beyaz ve göz alıcı mor tonlarıyla mistik bir makyaj sunuyor. Unicorns Metallic Ruj Serisi, metalik ve saten bir bitişe sahip olan Whimsical, Fantasy, Immortal, Pink Wish, Fantasy Rea seçenekleri ile dudaklarda parıltılı ve göz alıcı bir görünüm vadediyor.

Mermaid’s Heart far paleti, sihirli anlar için büyülü bakışlara sahip olabileceğiniz mavi ve turkuvazın tonlarından oluşan 12 renk seçeneği sunuyor. Mermaids Metallic Ruj Serisi ise Enchanter, Shell Phone, Siren, Mythical ve Deep Under renkleri ile okyanusun büyülü dünyasını dudaklara taşıyor.

Haberin Devamı