Magazin Murat Başoğlu Amerika'ya gitmek istiyor

Murat Başoğlu Amerika'ya gitmek istiyor

Paylaş
Murat Başoğlu Amerika'ya gitmek istiyor

Eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve sonra serbest bırakılan Murat Başoğlu'na Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yurt dışına çıkma yasağı konulmuştu

Artık Türkiye'de yaşamak istemediğini belirten sunucunun bu yasağı kaldırmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Hürriyet'in haberine göre, yasağın kaldırılması için mahkemeye talepte bulunan Murat Başoğlu, Amerika'da yeni bir hayat kurmak istiyor.

NELER OLMUŞTU?

Murat Başoğlu 1.5 yıl önce Bodrum'daki bir teknede yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz ilişki yaşarken görüntülenmişti. Hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla dava açılmıştı. Geçen martta beraat kararı çıktı.

Hande Bermek her şeye rağmen Murat Başoğlu'nu affetti.

Skandaldan sonra Hande Bermek Posta Gazetesi'ne verdiği röportajda şunları söylemişti: ''Olayı ilk öğrendiğimde 'sevgiyle kucaklıyorum' dedim. Herkes neden buna takıldı? Hayatta her şey bir deneyim. Herkes hata yapabilir. Murat'ı karakter, erkek, insan olarak seviyor, saygı duyuyorum. O beni değil, kendini aldattı. Yuvası yıkıldı işte.''

Haberin Devamı

Murat Başoğlu 14 yıllık evliliğin ardından Eylül 2017’de boşandığı Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği, o sırada yanında bulunan arkadaşı Emre Sönmez'i darp ettiği iddiasıyla 3 gün önce sabah Bodrum-Gündoğan'da gözaltına alındı.Savcıya ifade verdikten sonra da 3 ay önleyici tedbir kararıyla serbest bırakıldı.

KAVGA SEBEBİ

30 Ekim Salı gece yarısı meydana gelen olay şöyle gelişti:

Murat Başoğlu ile Hande Bermek, Bodrum'da birlikte oturdukları evlerinde ailevi bir mesele yüzünden tartışmaya başladı. Kavga bir anda büyüdü. Hande Bermek'in arkadaşı Emre Sönmez araya girdi. Yumruklar havada uçuştu. Çıkan kavgada Murat Başoğlu ile Emre Sönmez yaralandı. Hande Bermek hemen jandarmayı aradı.