Magazin Murat Başoğlu intihar mı etti? Sağlık durumu nasıl?

Murat Başoğlu intihar mı etti? Sağlık durumu nasıl?

Paylaş
Murat Başoğlu intihar mı etti? Sağlık durumu nasıl?

Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında çok ilginç bir iddia ortaya atıldı. Programda, geçen sene yeğeniyle aşk yaşayarak bir skandala imza atan Murat Başoğlu'nun intihar teşebbüsünde bulunduğu söylendi.

Murat Başoğlu önceki yıl yeğeniyle teknede öpüşürken görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Bu magazin dünyasına bomba gibi düşen gelişme sonrası Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu aylarca konuşulmuştu. İkili zor günler geçirirken bugün Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında Murat Başoğlu'nun intihar teşebbüsünde bulunduğu iddia edildi. Başoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı aktarılırken ruh sağlığının ise iyi olmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

MURAT BAŞOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Bu iddianın üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başoğlu "Ne yazık, ne yazık! Yaklaşık bir yıldır yalan üzerine yalan yazanlar şimdi de intihar ettirdi. Benim 14 yaşında bir oğlum olduğunu unutuyorsunuz" dedi.

ONUR AKAY DA İDDİAYI YALANLADI!

Duyurduğu kötü haberler nedeniyle 'Sanat dünyasının felaket tellalı' olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay, ''Murat Başoğlu intihara teşebbüs etmedi, bu kadar olaya rağmen psikolojisi bile iyi adamın. Bodrum'da eşi ile tatiline devam ediyor.'' dedi.

"İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM" DEMİŞTİ

Skandal fotoğrafların ardından röportaj veren Murat Başoğlu, "Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm." ifadelerini kullanmıştı. Murat Başoğlu, yaşananların ardından 14 yıllık eşi Hande Bermek’ten tek celsede boşanmıştı. Murat Başoğlu skandal olayın ardından evini satıp yurt-dışına gitmek istemiş ancak mahkeme davanın karar bağlanmasına kadar Başoğlu'nun yurt-dışına çıkmasına izin vermemişti.

Haberin Devamı