Magazin Murat Boz: Zorluk nedir biliyoruz

Murat Boz: Zorluk nedir biliyoruz

Paylaş
Murat Boz: Zorluk nedir biliyoruz

Murat Boz, Kanal D'deki '2. Sayfa' programına telefonla bağlandı. Türk Eğitim Vakfı'na yaptığı bağışla takdir toplayan şarkıcı merak edilenleri anlattı

Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) yaptığı 250 bin lira yardımla çok konuşulan Murat Boz, şunları söyledi:

Haberin Devamı

''Amacım sessiz sedasız yapmaktı yardımı. Bu konuları çok dillendirip konuşmak istemiyorum. Hâlâ daha çekinerek konuşuyorum, bu konu üzerine. Annem öğretmen. Zorluk nedir biliyoruz. Bu konuda söyleyeceklerim bu kadar.

Benim annem öğretmen, babam işçi… Orta halli bir aileyiz biz... Zorluk yaşadık, 'çok zor günlerden, bu günlere geldim' diyemem ama bizim de sorunlarımız oldu.

Çok ama çok büyük problemlerle uğraşan insanlar var, biraz 'kendi sorunlarımızı bırakıp' onlara yardımcı olmalıyız, diye düşünüyorum.

Kimsenin haberi yoktu ailemin de dâhil, içimden gelen bir şeydi. Annem de haberlerden öğrendi.

Vakfın bir sistemi var, meblağı görünce aramak durumundalar belki bir yanlışlık vardır diye. Beni meblağı teyit etmek için aradılar. Ben de doğruladım.

Haberin Devamı

''BİREBİR OLMUŞ!''

Geçen günlerde kendisi için özel yapılan balmumu heykeli hakkında da duygularını dile getiren Murat Boz, ''Figürü birebir yaptılar, boyum o kadar… Bu teklif geldiğinde bir garip hissettim kendimi. Çünkü figürün açılış gününde inanamadım. Benimle görüştüler, yapım aşaması başladı. 'Nerede duracak, figür?' dedim. 'Beyonce, Mazhar-Fuat-Özkan onların yanında duracak' dediler. Ben de 'benimki bodrumda dursun' dedim. (Gülüyor) Kıyafetleri ben verdim. Konserimde giydiğim kıyafetler çok güzel yapmışlar. Teşekkür ederim.'' açıklamasını yaptı.