Magazin Murat Dalkılıç kendisini silen Berkay'la ilgili ilk kez konuştu!

Murat Dalkılıç kendisini silen Berkay'la ilgili ilk kez konuştu!

Paylaş
Murat Dalkılıç kendisini silen Berkay'la ilgili ilk kez konuştu!

Şarkıcı Berkay Şahin, Arda Turan'la kavga ettikten sonra yanında olan, sonrasında da Turan'ı baba olduğunda ziyaret eden Murat Dalkılıç'ı Instagram hesabından silmişti

İki hafta önce Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e tacizde bulunduğu iddiasıyla başlayan kavgada Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırmıştı. İkilinin hastaneye taşınan kavgasında Arda'nın elinde silahla görüntüleri bomba etkisi yaratmıştı.

Haberin Devamı

12,5 YIL HAPİS

İlk duruşmanın 30 Ocak 2019'da görülmesine karar veren mahkeme; futbolcunun, 'cinsel taciz', 'kasten yaralama', 'Korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme', 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından 12,5 yıla kadar hapsini istemişti.

Berkay Şahin, kavgada yanında olan Murat Dalkılıç'ı baba olduğu gün Arda Turan'ın ziyaretine gittiği için Instagram hesabından takipten çıkarmıştı. Murat Dalkılıç da Berkay'ı takip etmeyi bırakmıştı.

'ARADA KALACAK İNSAN BEN DEĞİLİM'

Kanal D'de yayınlanan '2.Sayfa' programına özel açıklamalarda bulunan Murat Dalkılıç, Berkay'la yaşadığı küslük için, "Bu mevzu benimle alakalı değildi. Ben üzüldüğümü de söyledim. Bunlar böyle magazin arasında konuşulacak mevzular değil. Arada kalacak insan da ben değilim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, geçen perşembe günü Nişantaşı'nda bulunan özel bir hastanede doğum yapmıştı.

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'le ayrılık sorularına ise "Bu konulara cevap vermiyorum, bende kalsın istiyorum hepsi. O zaman bir ayrılık açıklaması yapıldı. O açıklama gerektiği gibi yapıldı. Son söylenen söz hâlâ bakidir" dedi.

NEDEN AYRILMIŞLARDI?

Çiftin ayrılığıyla ilgili 2 iddia ortaya atılmıştı:

1) Murat Dalkılıç, Hande Erçel'i yabancı uyruklu iki kadınla aldattı.

2) Annesinin rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren Hande Erçel bu süreçte destek alamadığı Murat Dalkılıç'ı sildi.

'AİLEMLE OLMAKLA İSTİYORUM'

Bu iddialar sonrası Hande Erçel, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

''Hayatımın en zor günlerinde, hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklama yapmak en son istediğim şey ama her gün yeni bir haberle gündem olmak beni daha da yıpratıyor. O yüzden bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorum.

Ağır bir süreçten geçiyoruz ve bu yolda sadece ailemle olmak istiyorum. İddiaların aksine ilişkimi sonlandırma kararımın tek sebebi budur. Tek konsantrasyonum annem ve biz bu kötü günleri en güzel şekilde atlatacağız. Bu dönemde hassasiyetinizi rica ederim.''