Magazin Murat Özdemir'in olay yaratan videosuna ünlülerden tepki

Murat Özdemir'in olay yaratan videosuna ünlülerden tepki

Paylaş
Murat Özdemir'in olay yaratan videosuna ünlülerden tepki

MasterChef yarışmasından diskalifiye olan Murat Özdemir Instagram hesabından paylaştığı video ile büyük tepki çekti. Acun Ilıcalı, video sonrası kendi hesabından konuya dair açıklama yaptı. Birçok ünlü isim de yaşananlara kayıtsız kalmadı

Murat Özdemir'in eline aldığı bir papağana yaptığı işkence görüntüleri büyük tepki topladı. Papağanın boğazını sıkarak feci şekilde işkence yapan Özdemir için sosyal medya kullanıcıları Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Twitter adresine çok sayıda şikayette bulundu.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı daha sonra Twitter ve Instagram hesapları üzerindn açıklama yaparak, "Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ezgi Mola sosyal medyadan şu çağrıda bulundu: Lütfen bu adamı yakalayıp cezalandırın bu adam cinayet de işler. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy da Ezgi Mola'nın göndersini paylaşarak destek verdi.

Öte yandan Ömür Gedik, "Bu adam son derece tehlikeli bir sapık... hasta ruhlu... evini bilen varsa yazsın gidip alacağız o hayvancağızı... kendisi de en kısa zamanda gözaltına alınmalı... devlet yetkililerini göreve çağırıyorum..." açıklamasını yaptı.

MURAT BOZ DA SESSİZ KALMADI

Şarkıcı Murat Boz yaşanan olaya Instagram hesabından tepki gösterdi. İşte Murat Boz'un o paylaşımı:

Haberin Devamı