İzmir MÜSİAD İzmir, Rektör Nükhet Hotar'ı ağırladı

MÜSİAD İzmir, Rektör Nükhet Hotar'ı ağırladı

Paylaş
MÜSİAD İzmir, Rektör Nükhet Hotar'ı ağırladı

MÜSİAD İzmir, Rektör Nükhet Hotar'ı ağırladı

İZMİR, (DHA)-DOKUZ Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi'ni ziyaret ederek MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı ve yönetimi ile bir araya geldi.

MÜSİAD İzmir Şubesi, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar'ı misafir etti. MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar'ı MÜSİAD İzmir Şubesi'nde ağırlayarak üniversite-sanayi işbirliği konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirdi. Saygılı yaptığı açıklamada, "Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet Hotar'ı MÜSİAD İzmir'de misafir ederek üniversite-sanayi işbirliği konusunda fikir alışverişinde bulunma fırsatı edindik. Ayrıca birçok ilki ve yeniliği ülkemize, şehrimize ve bilim dünyamıza kazandıran Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 20 araştırma üniversitesinden biri olarak ilk 15'e girmeyi başarması bizi çok mutlu etti. Sayın Rektörümüzü Dokuz Eylül'ün 'Araştırma Üniversitesi' olması dolayısıyla tebrik eder, nazik ziyaretleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz" dedi.
DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar ise "Üniversite-sanayi işbirliği hususunda girişimci üniversite ve araştırma üniversitesi yetkinlikleri ile öncelikli sektörlere yönelik projeler ve iş modelleri ortaya koymaktayız. Türkiye'nin yerli ve milli hedeflerine yönelik bilimsel çalışmalarımıza ağırlık vererek devam ediyoruz. Başkan Bilal Saygılı ve yönetimine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederim" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı