Spor Muslera: Lazio kazanmayı hak etti

Muslera: Lazio kazanmayı hak etti

Paylaş
Muslera: Lazio kazanmayı hak etti

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda konuk olduğu Lazio'ya 3-1 yenilerek turnuvaya veda eden Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, "Lazio kazanmayı hak etti" dedi

Galatasaray’dan önce 4 yıl forma giydiği eski takımına karşı oynamış olan Fernando Muslera, Roma Olimpiyat Stadı’ndaki karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Uruguaylı kaleci, ligde elde ettikleri kötü sonuçların üzerine, Avrupa rüyasının da bitmesine ilişkin bir soruya, "Bu yıl gerçekten istediğimiz gibi iyi gitmedi. Bizi zorlayan çok farklı şeyler oldu, ancak çalışmaya devam etmeli ve bunları değiştirmeliyiz" diye karşılık verdi.

"Maçın sonucu sence doğru muydu?" diye sorulan 29 yaşındaki file bekçisi, "Bence evet. İkinci yarıda Lazio’nun oyuncu değişiklikleri, karşılaşmanın sonucunu belirledi. İyi oynadılar ve ikinci yarıdaki performanslarıyla kazanmayı hak ettiler" diye konuştu.

"LAZİO BENLİĞİMİ BULDUĞUM TAKIMDIR"

Muslera, 5 yılın ardından Roma Olimpiyat Stadı’nda yeniden oynamanın kendisine neler hissettirdiğine ilişkin ise, "Gerçekten çok iyiydi. Buraya 20 yaşındayken geldim ve burada büyüdüm. Kişiliğimin gelişmesinde büyük katkıları olan eski dostlarımı, takım arkadaşlarımı, taraftarları ve birçok kişiyi yeniden görmek gerçekten çok güzeldi" ifadelerini kullandı.

"Lazio benim benliğimi bulduğum bir takımdır" diye sözlerini sürdüren Muslera, "Onun sayesinde milli takıma seçildim ve Avrupa’da tanınan bir futbolcu oldum. Bunun için teşekkür ediyorum" dedi.

Esma ÇAKIR/ROMA, (DHA)

Haberin Devamı