Spor Muslera'ya talip var!

Muslera'ya talip var!

Paylaş
Muslera'ya talip var!

Fernando Muslera'yı transfer etmek isteyen Monaco, 20 milyon euroyu gözden çıkardı

Sampdoria'nın kalecisi Romero'yu renklerine katamayan Monaco'nun asbaşkanı Vasilyev'in, Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca ile görüştüğü öne sürüldü.

Haberin Devamı

Sabah gazetesinin haberine göre, Fransa Ligue 1'e yükselen ve Rus iş adamı Dmitry Rybolovlev'in büyük bütçesiyle transfer dönemine bomba gibi giren Monaco'nun Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera'nın peşinde olduğu iddia edildi.

Monaco, 70 milyon euro'ya Porto'dan James Rodriguez ve Joao Moutinho'yu transfer ederken; Real Madrid ile sözleşmesi biten Carvalho ile Abidal'i de renklerine bağladı. Asıl bombasını Atletico Madrid'den Falcao'yu alarak patlatan Monaco, Galatasaray'ın kalecisi Muslera'yı yakından takip ediyor.

2016'DA SONA ERİYOR

Nice Matin gazetesi, Sampdoria kalecisi Romero'yu renklerine katamayan Monaco'nun asbaşkanı Vasilyev'in, Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca ile görüştüğünü öne sürdü.

Haberin Devamı

Fransız ekibinin Uruguaylı file bekçisi için 16 milyon euro teklif ettiği, ancak fiyatı 20 milyon euro'ya çıkarabileceği dile getiriliyor. G.Saray ile 2016'ya kadar sözleşmesi olan Muslera ile ilgili yönetimin bu rakam karşısında ne diyeceği merak ediliyor.