Cumartesi Postası “Müslüm Gürses ile düet yapsam!”

“Müslüm Gürses ile düet yapsam!”

Paylaş
“Müslüm Gürses ile düet yapsam!”

Elle Dergisi, mart sayısında, şarkıcı ve oyuncu Pamela Spence ile röportaj yaptı ve...

Moda ve giyim tarzı ağırlıklı olan röportajda ünlü şarkıcının alışveriş alışkanlıkları, projeleri de konuşuldu. Bu arada Pamela’nın, Müslüm Gürses ile düet yapmanın hayalini kurduğu da ortaya çıktı...

Nasıl alışveriş yaparsınız?

Alışverişe kesinlikle tek başıma çıkmayı seviyorum. Çok sık yapmam ama yaptığımda tam gün sürer. Uzun uzun bakarım, beğendiklerimi alıp evde denerim. Bazen aralarından “Bunu da niye almışım” dediğim şeyler çıkıyor. Gardırobumda etiketiyle duran kıyafetler var, kime vereceğimi düşünüyorum.

Kendinize en çok hangi parçaları yakıştırıyorsunuz?

Atletleri. Ama kollarım kaslı olduğu için ince askılı üstler ve elbiseler bana göre değil. Jean’i söylememe bile gerek yok. Sadece pantolon değil, jean etekler de severim. Abiyeleri de kendime tarzıma uyarlayarak kullanıyorum. Mesela küçük siyah bir elbiseyi korseyle tamamlayabiliyorum.

Jean seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?

Genelde jean konusunda fazla sorun yaşamıyorum. Önemli olan, hoşuma giden bir model bulmam. Son zamanlarda vücuda oturan skinny’leri tercih ediyorum, çünkü bunları hem topuklu ayakkabılarla hem de çizmelerle giyebiliyorum. Şık olmam için jean yeterli.

Kaç jean’ininiz var?

Çok. Çünkü en çok jean giyiyorum.

Sahnede, konserlerde ne giymeyi tercih ediyorsunuz?

Konserine göre değişir. Üniversite konseri, festival, açık hava konseri.... Seçimlerimi duruma göre yapıyorum. Ama hepsine kendim karar veririm. Klip kıyafetlerimi de ben seçerim.

İkinci el kıyafet alır mısınız?

Alırım ama bakımlı olması lazım. Çok seçiciyim, her şeyi alıp giyemem.

Nasıl seyahat edersiniz? Hafif mi?

Sormayın! Hafif seyahat etmeyi, yanıma az eşya almayı beceremiyorum. Bazen deniyorum, sonra gittiğim yerde “Keşke şunu da alsaymışım, bunu da alsaymışım” diyebiliyorum. Konsere giderken bile yanımda ez az iki yedek kıyafet oluyor. Asıl, kozmetik ürünleri bavulda çok yer tutuyor.

Bugüne kadar iki müzikalde oynadınız. Yenisi olacak mı?

Keşke olsa! Olması için, buna kalkışacak cesur bir yapımcı gerekiyor. Bir müzikal yapılırsa ve beni almazlarsa çok kızarım (gülüyor ama ciddi)...

Kiminle düet yapmak isterdiniz?

Bugüne kadar pek çok kişiyle düet yaptım. Aklımda iki isim var: Gülay ve Müslüm Gürses.

Onlar bu hayalinizi biliyorlar mı?

Hayır, haberleri yok.

Hayranlarınız sizi gördüklerinde en sık hangi yorumu yapar?

“Ne kadar ufak tefeksiniz. Ne kadar zayıfsınız. Ne kadar gençsiniz” gibi yorumlar çoğunlukta.

Planlı mısınız yoksa anlık mı yaşarsınız?

Planlı programlıyım. Anlık olmak bana pek uymuyor, olmayı denediğimde elim ayağıma dolaşıyor. Bir fotoğraf çekimi için bile herşeyimi önceden planlıyorum: Köpeğimi saat kaçta dolaştıracağım, kaçta stüdyoda olacağım... Ancak tatilde veya boş günlerimde anlık yaşayabiliyorum.

(26.03.2011 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır.)

2

Haberin Devamı