Magazin 'Müslüm'ün burnu o kadar büyük değil'

'Müslüm'ün burnu o kadar büyük değil'

Paylaş
'Müslüm'ün burnu o kadar büyük değil'

Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur, önceki gün 'Plak ve Ben' söyleşilerine katıldı. Muhterem Nur, Müslüm filmi ile ilgili ''Tek hata Müslüm'ün burnu o kadar büyük değil. Beni canlandıran Zerrin Tekindor'u izlerken kendimi gördüm'' dedi.

Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayatını anlatan filmi 'Müslüm'ün vizyona girmesini heyecanla bekleyen Muhterem Nur, önceki akşam çifte mutluluk yaşadı.

Haberin Devamı

Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen 'Plak Ve Ben'in söyleşisine katılan Muhterem Nur, hem yeni çıkan kitabı 'Ömrümce Ağladım'ı hem de Müslüm Gürses'in 'Biz Babadan Böyle Gördük' adlı plağını sevenleri için imzaladı.

'Plak Ve Ben'in sahibi Nejat Pakyüz'ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Muhterem Nur, 26 Ekim'de vizyona girecek olan 'Müslüm' filmi hakkında da konuştu.

''ZERRİN TEKİNDOR'U İZLERKEN KENDİMİ GÖRDÜM''

Müslüm Gürses'i Timuçin Esen, Muhterem Nur'u ise Zerrin Tekindor'un canlandırdığı 'Müslüm'de tüm oyuncuların güçlü performanslarını doruğa taşıdığını belirten Nur, ''İzlerken çok duygulandım. Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor da çok güzel oynamış. Bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyordum. Zerrin Tekindor'u izlerken bir ara kendimi gördüm.'' diyerek duygularını paylaştı.

Haberin Devamı

Zerrin Tekindor

''Filmde sizi rahatsız eden bir şey oldu mu?'' sorusuna Muhterem Nur, ''Ufak tefek hatalar var. Müslüm'ün burnunu büyük yapmışlar. O kadar büyük burunlu değildi. Normal bir burnu vardı. Sadece geçirdiği araba kazası yüzünden ufak bir kavis vardı. Çok abartılı yapmışlar, onu da düzeltiyorlar.'' diyerek cevap verdi.

Muhterem Nur