Gündem Mustafa Denizli hastaneye kaldırıldı

Mustafa Denizli hastaneye kaldırıldı

Paylaş
Mustafa Denizli hastaneye kaldırıldı

Kasımpaşa’nın Trabzonspor ile oynadığı ve ilk yarısını 2-0 geride kapattığı müsabakanın devre arasında Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli rahatsızlık geçirdi.

Süper Lig’in ilk yarısını ikinci sırada bitiren ancak ikinci yarıda çıktığı 6 lig maçında puan alamayan Kasımpaşa, Trabzonspor karşısında da mücadelenin ilk yarısını 2-0 geride kapattı. Bordo-mavili ekibin 45+1. dakikasında Nwakaeme’nin ayağından bulduğu gol sonrasında Kasımpaşa tribünleri, tecrübeli teknik adamı protesto ederken, Denizli’nin ikinci yarıda sahaya çıkmadı.

Haberin Devamı

Devre arasında tansiyonu düştüğü söylenen Mustafa Denizli’nin yokluğunda yardımcı antrenör Sarp Yiğit takımı yöneten isim olurken, Denizli’nin tansiyonunun düştüğü ve hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

DENİZLİ'DEN AÇIKLAMA

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanan Kasımpaşa-Trabzonspor maçının devre arasında şahsi aracıyla stattan ayrılarak hastaneye giden Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, iyi olduğunu söyledi.

TRT Spor'a telefonla bağlanarak açıklama yapan Denizli, "2. golden sonra sinirlendim. Tansiyonum yükseldi. Zaten her maç çıkıyor. Doktorumuz tansiyonumu ölçmek için ısrar etti. Biraz yüksek çıktı o kadar. Gayet iyiyim" dedi.

Mustafa Denizli, tedbir amaçlı olarak hastanede müşahede altına alındı.

Haberin Devamı
Kaynak: DHA - İHA