Gündem Mustafa Kemal Üniversitesi 49 öğretim üyesi alıyor. İşte başvuru şartları…

Mustafa Kemal Üniversitesi 49 öğretim üyesi alıyor. İşte başvuru şartları…

Paylaş
Mustafa Kemal Üniversitesi 49 öğretim üyesi alıyor. İşte başvuru şartları…

Mustafa Kemal Üniversitesi 12 Profesör, 6 Doçent, 31 Doktor öğretim üyesi alacak. 15 Mart’ta başlayan başvurular 30 Mart’ta sona erecek. İşte Mustafa Kemal Üniversitesi öğretim üyesi başvuru şartları…

Mustafa Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hatay Sağlık Yüksekokulu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Reyhanlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Samandağ Meslek Yüksekokulu, Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi, Veteriner Fakültesi bölümlerine 49 öğretim üyesi alıyor. İşte başvuru şartları…

Haberin Devamı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacak.

Son başvuru tarihi 30 Mart 2019.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURU KOŞULLARI

Profesörlüğe başvuracak adaylar; başvuru dilekçesi, özgeçmiş, puanlama tablosu, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu, doçentlik başarı belgesi, başlıca eseri belirtilen dilekçesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyanın bir nüshasını fiziki olarak, jürilere gönderilecek 5 (beş) nüshasını ise CD (elektronik) halinde hazırlayarak başvuru süresi içinde dilekçelerine ekli şekilde teslim edecekler.

Haberin Devamı

Doçentliğe başvuracak adaylar; başvuru dilekçesi (doçentlik sözlü sınavına girip girmediği belirtilecek), özgeçmişini, yabancı dil belgesi, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu, doçentlik başarı belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyanın bir nüshasını fiziki olarak, jürilere gönderilecek 3 (üç) nüshasını ise CD (elektronik) halinde hazırlayarak başvuru süresi içinde dilekçelerine ekli şekilde teslim edecekler.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adaylar başvuracakları anabilim dalını ve ilan niteliğini belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdan suretlerini, 2 adet fotoğraflarını, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu, yayın listeleri ile yayınlarının birer örneğini, puanlama tablosu, yabancı dil belgesi, onaylı lisans, yüksek lisans ve doktora veya uzmanlık belgelerini kapsayan dosyanın bir nüshasını fiziki olarak, jürilere gönderilecek 3 (üç) nüshasını ise CD (elektronik) halinde ilgili Fakülte Dekanlığına / Yüksekokul Müdürlüğüne teslim edecekler.