Magazin Hadi ipucu sorusu: “Mustafa Uslu ile oyuncu Sinem Öztürk'ün bebeklerinin isimleri nedir?”

Hadi ipucu sorusu: “Mustafa Uslu ile oyuncu Sinem Öztürk'ün bebeklerinin isimleri nedir?”

Paylaş
Hadi ipucu sorusu: “Mustafa Uslu ile oyuncu Sinem Öztürk'ün bebeklerinin isimleri nedir?”

Hadi uygulaması günün ikinci ipucunu takipçileriyle paylaştı. Uygulama takipçilerine “Ayla ve Müslüm gibi gişeye damga vuran filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu ile oyuncu Sinem Öztürk'ün bebeklerinin isimleri nedir?” sorusunu yöneltti. İşte 14 Mart Hadi ipucu sorusunun cevabı…

Hadi uygulaması 14 Mart Perşembe gününün ikinci ipucu sorusunu paylaştı. Uygulama “Ayla ve Müslüm gibi gişeye damga vuran filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu ile oyuncu Sinem Öztürk'ün bebeklerinin isimleri nedir?” sorusunu yöneltti. İşte Hadi ipucu sorusunun yanıtı…

Haberin Devamı

CEVAP

Mustafa ve Kemal

MUSTAFA USLU KİMDİR?

Tokat'ın Zile ilçesinde dünyaya gelen Mustafa Uslu, Sinem Öztürk ile 2016 yılında hayatını birleştirmiştir. Yapımcı olan Mustafa Uslu'nun hayata geçirdiği projeler arasında, Ayla, Müslüm, Sarıkamış Çocukları, Hayati Tehlike, Memlekette Demokrasi Var, Bekar Bekir gibi filmler yer alıyor.

SİNEM ÖZTÜRK KİMDİR?

Gözde Sinem Öztürk Uslu 9 Ocak 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Oyunculuk ve sunuculuk yapan güzel oyuncu İstanbul'daki Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema bölümü mezunudur. Bugüne kadar 26 kısa metrajlı filmde oynadı ve 8 kısa film çekti.

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı Arka Sıradakiler adlı dizide Gamze karakterini canlandırdı. 18 Nisan 2014 tarihinde final yapan ve ATV'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide Şükran'ı oynadı. Ayrı zamanda TRT Türk'te yayınlanan Fikir Atölyesi isimli programı sundu. 2015'te Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında Mustafa Uslu ile evlendikten sonra geçtiğimiz aylar içerisinde hamile olduğunu duyurmuştu.

Haberin Devamı