Antalya Mustafa Yılmaz: 19 ilçeyi Antalyaspor bayrağıyla donatmak istiyoruz

Mustafa Yılmaz: 19 ilçeyi Antalyaspor bayrağıyla donatmak istiyoruz

Paylaş
Mustafa Yılmaz: 19 ilçeyi Antalyaspor bayrağıyla donatmak istiyoruz

Mustafa Yılmaz: 19 ilçeyi Antalyaspor bayrağıyla donatmak istiyoruz

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)- FRAPORT TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde kulübe gelir getirmek amacıyla bayrak kampanyası başlattıklarını hatırlatarak, pandemi nedeniyle maçlara gidilemediğinden dolayı 19 ilçeyi kırmızı beyaz Antalyaspor bayraklarıyla donatarak camia olarak coşkuyu yaşamak istediklerini söyledi.

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, Antalya Genç İşinsanları Derneği'nin (ANTGİAD) 23'üncü Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Geçmiş dönemlerde ANTGİAD'da başkanlık yaptığını hatırlatan Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarının şehir için çok önemli olduğunu söyledi. Antalyaspor'un daha iyi yerlerde olması için bütün enerjilerini harcadıklarını belirten Yılmaz, tüm ANTGİAD ailesinin gerek Antalyaspor Derneği'ne, gerek vakfa üye olmasından memnuniyet duyacaklarını anlattı. Antalyaspor'da hızlı bir giriş yaptıklarını aktaran Mustafa Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası'nda finalde olduklarını söyledi.

'ADİL BİR KARAR BEKLİYORUZ'

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan maçın tarafsız sahada olması yönünde adil bir karar beklediklerini vurgulayan Mustafa Yılmaz, “İnşallah Türkiye Ziraat Kupası'nı Antalya'ya getirip, Antalya'da bir sevinç yaratmak istiyoruz. Bu arada bayrak kampanyasına başladık. Bütün dernek üyesi arkadaşlarımızdan destek bekliyoruz. Bu bizler için çok önemli. Hem şehrimizde bu pandemi döneminde maçlara gidemediğimizden dolayı yaşayamadığımız coşkuyu şehrimizin 19 ilçesinde her tarafın kırmızı beyaz bayraklarımızla donatarak camia olduğumuzu hatırlatmak hem de aynı zamanda kulübümüze pandemiden dolayı yaşadığımız ekonomik sıkıntılardan dolayı gelir oluşturmak maksadıyla düşündük. Sizlerin de bu konuda destekleriniz bizi ziyadesiyle memnun ve mutlu eder" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı