Spor Mustafa Yumlu: Gomis özür diledi

Mustafa Yumlu: Gomis özür diledi

Paylaş
Mustafa Yumlu: Gomis özür diledi

Akhisar forması giyen Mustafa Yumlu, Galatasaray'a 4-2 yenildikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Yumlu, maçta kırmızı gören Gomis'in kendisinden özür dilediğini de dile getirdi

İlk olarak yenilgiyi yorumlayan Mustafa Yumlu, "Takım olarak çok üzgünüz. Lopes’in atılması ahengimizi bozdu. Görüntüyü sonradan izledim, kartı geçtim faul bile yoktu.

Ümit hocam nereden gördü bilemiyorum. Ümit hocayı da kötü bir duruma düşürmek istemiyorum ama bizim emeğimiz gitti. Bizlerde de suç var tabi yenilgide.

Büyük bir camiaya karşı oynuyoruz. Onlarla mücadele etmek zor, taraftar baskısı ve kaliteli oyuncuları var. 10 kişi kalınca daha da zor. İkinci yarının başında hemen iki tane gol yedik, oyun ahengini değiştirdi bu goller." dedi.


'CANIM YANDI'


Gomis'in kırmızı kart gördüğü pozisyon hakkında da konuşan deneyimli savunmacı, "Kırmızı karta gelmek istiyorum. Gomis soyunma odasına gelip benden özür diledi yaptığı hareketten dolayı. Darbesi var göğsüme şiddetli bir şekilde. Canım yandı. Geldi maçtan sonra özür diledi. Kapandı konu sorun değil." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı