Spor Mutlu Topçu: Çok önemli transferlerimiz olmadı

Mutlu Topçu: Çok önemli transferlerimiz olmadı

Paylaş
Mutlu Topçu: Çok önemli transferlerimiz olmadı

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, önemli açıklamalarda bulundu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Gaziantep’in coğrafi konumundan dolayı transfer sıkıntısı yaşadıklarını ve bu nedenle çok önemli 1-2 transferi yapamadıklarını söyledi.

Gaziantepspor’un kendi sahasında Şanlıurfaspor ile yapacağı hazırlık maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Topçu, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kamp çalışması kapsamında 4 hazırlık maçı yaptıklarını belirten Topçu, "Bugün son hazırlık maçını oynayacağız. Hazırlık maçları Kasımpaşa karşılaşması öncesi bizim için çok önemli. Oynadığımız 4 maçtan memnunuz. Kolektif olarak hareket etmeye, ofansif anlamda daha üretken olmaya çalıştık. En son oynadığımız Konyaspor maçı da bizim nereye geldiğimizin bir işaretiydi. Umarım lig başlayana kadar istediğimiz seviyeye geliriz" diye konuştu.

Teknik direktör Topçu, transferler hakkındaki bir soruya şöyle yanıt verdi:

"Daniel Larsson’u transfer ettik. Kendisi bize ofansif anlamda çok katkı sağlayacak bir oyuncu. Daha transferlerimiz olacaktır. Defansif ve ofansif anlamda bize katkı sağlayacak her türlü oyuncuyu aramıza katmayı düşünüyoruz. Özellikle Gaziantep’in coğrafi konumundan dolayı, son zamanlardaki sıkıntılar, bizi transfer konusunda sıkıntıya soktu. Çok önemli 1-2 transferlerimiz olmadı. Hala temas halinde olduğumuz çok önemli oyuncular bulunuyor. Ufak tefek pürüzler var. Onları da halledince bize katılacaklardır."

AA

Haberin Devamı