Spor Mutlu Topçu: Sivas'ı yenmek istiyoruz

Mutlu Topçu: Sivas'ı yenmek istiyoruz

Paylaş
Mutlu Topçu: Sivas'ı yenmek istiyoruz

Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu: Trabzonspor maçındaki iyi futbolu, Sivasspor’a karşı golle süsleyerek neticelendirmeliyiz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’un teknik direktörü Mutlu Topçu, geçen haftaki Trabzonspor maçında ortaya koydukları iyi futbolu, Sivasspor’a karşı golle süsleyerek neticeye gitmek istediklerini söyledi.

Topçu, Celal Doğan Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta konuk ettikleri Trabzonspor maçında galibiyet için gereken tüm şartların yerine getirilmesine rağmen, gol bulamadıklarını ve mağlup olduklarını belirtti.

Trabzonspor maçının kendileri açısından önemli olduğunu ancak puan alamadıklarını ifade eden Topçu, bu hafta ise sahalarında Medicana Sivasspor’u konuk edeceklerini ve bu maçın oldukça zorlu geçeceğini kaydetti. Sivas ekibinin sıralamanın sonlarında yer almasına rağmen özellikle ofansif anlamda güçlü bir takım olduğunu anlatan Topçu, şöyle konuştu:

"Rakibimiz çok şanssız maçlar oynadı ve puan kayıpları yaşadı. Bizim açımızdan da Sivasspor maçı çok önemli. Çünkü matematiksel olarak halen rahat değiliz. Dolayısıyla Trabzonspor maçındaki iyi futbolu, Sivasspor’a karşı golle süsleyerek neticelendirmeliyiz."

Topçu, son haftalardaki puan kayıplarının ardından düşme hattıyla ilgili endişe yaşayıp yaşamadıklarıyla ilgili bir soruya da "İçeride oynadığımız maçlar, bizim açımızdan kaçırdığımız maçlardı. ’Bunları alsaydık’ diye cümle kurmak istemiyorum ama Trabzonspor maçındaki performansımız bizim açımızdan ölçüdür. Çok büyük bir korkumuz yok ama futbol bu. O yüzden işi sıkı tutuyoruz. Önümüzde 7 maç ve 21 puan var. Seri yakalarsak yeniden toparlanabiliriz. Öncelikle seri başlatmalıyız. Sivas ekibinden alınacak güzel puanlar yenidengüzel şeyler konuşabilir hale getirebilir." yanıtını verdi.

Taktik çalışıldı

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Medicana Sivasspor’la yapacağı maçın hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri’nde, teknik direktör Topçu yönetiminde gerçekleştirilen idmanla sürdürdü.
Isınma hareketleriyle başlayan ve pas çalışmalarının yapıldığı idmanda, futbolcular taktik ağırlıklı çalıştı.

AA

Haberin Devamı