Mut Mut'ta toplu açılış töreni

Mut'ta toplu açılış töreni

Paylaş
Mut'ta toplu açılış töreni

Mut'ta toplu açılış töreni

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Müdürlüğü'nce Mut ilçesine kazandırılan mezbaha, Dağpazarı İçmesuyu Şebeke ve İsale Hattı ile Aydınoğlu ve Alkaçam İçmesuyu Terfi Hattı'nın açılışı gerçekleştirildi.
Çınaraltı Park'taki törene Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Partili Milletvekilleri Behiç Çelik ve Hakan Sıdalı, Demokrat Parti (DP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Selamlama konuşmasında tesislerin hayırlı olmasını dileyen Burhanettin Kocamaz, "Geçmiş 5 yılı sizlerle beraber geçirdik. Bu 5 yılın acısı ve tatlısı oldu ama Mutlular yapılan hizmetlerden mutlu oldu. Bizlerde onların mutlu olmasından mutluluk ve gurur duyduk. 'Bir sonraki dönemde çözemediğimiz problemleri de çözeceğiz' diyerek yola çıkmıştık ancak bizimle demokratik kurallar çerçevesinde yarışamayacaklarını anlayanlar, bir şekilde önümüzü kestiler. Bizim sizlere hizmet imkanımızı ortadan kaldırmaya kalktılar. Elbette 25 yıl bir fiil bu millete hizmet etmiş bir belediye başkanı olarak nefsani duygularla hareket etmemiz mümkün değildi. Biz bunları aştık. Bugüne kadar hiç eğilmedik, bükülmedik" dedi.
Kocamaz ve diğer protokol üyelerinin konuşmalarının ardandan Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan mezbaha, Dağpazarı İçmesuyu Şebeke ve İsale Hattı ile Aydınoğlu ve Alkaçam İçmesuyu Terfi Hattı'nın açılış kurdelesi kesildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı