Spor Mutu ve Culio tamam

Mutu ve Culio tamam

Paylaş
Mutu ve Culio tamam

Fiorentina ile bağlarını koparan Rumen futbolcunun menajeri Becali dün gece İstanbul'da Sezgin'le görüştü ve taraflar el sıkıştı

Ara transferde açılışı Colin Kazım ile yapan Galatasaray'ın asıl bombaları ortaya çıktı: Adrian Mutu ve Emmanuel Culio. Dün idmanı sebepsiz terk ederek Fiorentina ile bağlarını koparan Mutu, hafta sonu oynanacak Bologna maçının kadrosuna da alınmadı.

İtalyan haber ajansı Universal News bu haberi duyururken, asıl hareketlilik gece geç saatlerde yaşandı. Mutu'nun menajeri Victor Becali'nin İstanbul'a geldiği ve Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin ile Yenikapı'da balıkçıda buluştuğu ortaya çıktı.

CULIO DA TAMAM

Sezgin hem Culio hem Mutu için görüşmelerde bulundu. Rumen ekibi Cluj'da oynayan Arjantinli Culio için 2 milyon euro bonservis ve Culio'ya da bu sezon için 250 bin euro ve maç başına 10 bin euro önerildi.

Arjantinli futbolcu ile ilgili kulüpten resmi bir açıklama yapılmamasına karşın, 27 yaşındaki futbolcunun akşam saatlerinde kampa katılacağı belirtildi. Galatasaray, bu akşam basına ve taraftarlara kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Gelecek yıl için 650 bin, 3. yıl için ise 750 bin euro ödenmesi şartıyla Arjantinli orta saha oyuncusu için el sıkışılırken, Becali'den Adnan Sezgin'e 'Mutu teklifi' de geldi.

Taraflar Mutu için de prensipte anlaşırken, Sezgin'in Mutu'yu bugün başkan Adnan Polat'a soracağı ve işin bitirileceği belirtildi. Hagi'den sonraki en büyük yıldız Mutu,

KOKAİNDEN 7 AY CEZA ALDI

Hagi'den sonra Rumen futbolunun yetiştirdiği en büyük yetenek olarak gösteriliyor. İnter, Chelsea, Juventus, Fiorentina gibi dev takımların formasını giydi.

Ancak Chelsea'de kokain kullandığı gerekçesiyle aldığı 7 aylık ceza sonrası kariyeri düşüşe geçti. Mutu, 'Karpatların Maradonası' lakaplı Hagi'nin Romanya Milli Takımı'nı bırakmasının ardından bu takımda 10 numaralı formayı giyen ilk futbolcu oldu.

Haberin Devamı