Spor Nabil Dirar Fenerbahçe'de (Nabil Dirar kimdir?)

Nabil Dirar Fenerbahçe'de (Nabil Dirar kimdir?)

Paylaş
Nabil Dirar Fenerbahçe'de (Nabil Dirar kimdir?)

Fenerbahçe, Fransız ekibi Monaco'da forma giyen Faslı futbolcu Nabil Dirar ile anlaştı

Daha önce Valbuena ile anlaşan Fenerbahçe bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Sarı lacivertli takım, Monaco'da forma giyen 31 yaşındaki Nabil Dirar ile her konuda anlaştı.

HER KONUDA ANLAŞILDI


beIN Sports'a açıklama yapan Dirar'ın menajeri Kouider şunları söyledi:

"Transferde hiçbir sıkıntı yok. Monaco ve oyuncu ile her konuda anlaşıldı." "Bu gece imza atılması halinde Dirar yarın İstanbul'a gelecek"

FENERBAHÇE RESMEN AÇIKLADI


Fenerbahçe, Nabil Dirar'ın transferi için Monaco ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, futbolcu Nabil Dirar'ın transferi konusunda AS Monaco ile prensip anlaşmasına varmıştır." denildi.

Kulüpten yapılan açıklamanın devamında, "Nabil Dirar, Cuma günü saat 15:30'da İstanbul'a gelecek ve futbolcu ile görüşmeler burada devam edilecektir." ifadeleri yer aldı.

NABİL DİRAR KİMDİR?


31 yaşındaki Faslı oyuncu Nabil Dirar, Monaco'da forma giyiyor. Altyapısını Belçika'da alan sağ kanat oyuncusu Saint Gilloise, Diegem Sport, KVC Westerlo ve FC Brugge gibi takımlarda forma giydikten sonra 2012 yılında 6 milyon Euro'ya Monaco'ya transfer oldu.

Monaco ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nabil Dirar, geride kalan sezonda takııyla 33 maça çıktı ve 1 gol atıp, 7 asist gerçekleştirdi.

Haberin Devamı