Spor Nagatomo transferi bitiyor! İşte bonservisi

Nagatomo transferi bitiyor! İşte bonservisi

Paylaş
Nagatomo transferi bitiyor! İşte bonservisi

Galatasaray’ın devre arası döneminde Inter’den kiraladığı Yuto Nagatomo, kısa sürede gösterdiği uyum ve performansla herkesin sevgisini kazandı.

Galatasaray’ın devre arası döneminde Inter’den kiraladığı Yuto Nagatomo, kısa sürede gösterdiği uyum ve performansla herkesin sevgisini kazandı. Fatih Terim’in de vazgeçilmezlerinden olan Japon savunmacı için transfer şartları oluşmaya başladı. Şu anda kiralık olarak sarı-kırmızılı takımda oynayan Nagatomo’nun bonservis konusu Inter tarafından masaya yatırıldı.

İtalyan basınına yansıyan haberde, Inter kulübü yöneticileri ile Nagatomo’nun menajeri Federico Pastorello arasında bir görüşme gerçekleşti. Inter Sportif Direktörü Ausilio’nun da hazır bulunduğu toplantıda, Nagatomo için istenen bonservis bedeli iletildi. Inter’in 6-7 milyon euro arası bir rakam beklediği, Galatasaray’ın da şartları kabul etmesi halinde hemen görüşmeye başlamaya hazır oldukları söylendi.

BETİS DE DEVREDE!


Japon yıldızı, İspanyol kulüp Real Betis’in takipte olduğunun bilgisi de verildi. Real Betis’in durumunun ise La Liga’da alacağı sıralamaya göre değişeceği ifade edildi. Buna göre eğer Betis, Avrupa Ligi’ne kalırsa Nagatomo için bonservis parası ödemeye sıcak bakacak.

Skorer

Haberin Devamı