Magazin Naim Süleymanoğlu'nu oynayacak isim belli oldu

Naim Süleymanoğlu'nu oynayacak isim belli oldu

Paylaş
Naim Süleymanoğlu'nu oynayacak isim belli oldu

Ayla ve Müslüm gibi gişede başarı elde eden filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu'nun yeni projesi Cep Herkülü:Naim Süleymanoğlu'nun çekimleri başladı. Filmde ünlü sporcuyu Hayat Van Eck canlandıracak

Milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan 'nCep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filminin çekimleri başladı.

Haberin Devamı

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, film ekibi Süleymanoğlu'nun yaşadığı Bulgaristan'da araştırmalarını sürdürürken, Naim Süleymanoğlu'nu canlandıran Hayat Van Eck, antrenmanlarına devam ediyor.

Genç oyuncuyu Naim Süleymanoğlu'nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu ile geniş bir antrenör ve beslenme ekibi çalıştırıyor.

Hayat Van Eck

Yapımcılığını Mustafa Uslu'nun yaptığı, senaryosunu Sinem Uslu ile Mert Dikmen'in yazdığı, Özer Feyzioğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği filmin ekim ayında vizyona girmesi planlanıyor.

SÜLEYMANOĞLU TARİHE GEÇTİ

Spor kariyerine 47 dünya rekoru, üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 olimpiyat altın madalyası, 6 Avrupa şampiyonluğu ile 7 dünya şampiyonluğu sığdıran Naim Süleymanoğlu, kendi ağırlığının üç katı ağırlık kaldırabilen tek sporcu olarak da tarihe geçti.

Haberin Devamı

15 yaşında ilk dünya rekoruna imza atan sporcu, Türkiye’ye güreş dışında olimpiyatlarda da altın madalya kazandıran ilk sporcu oldu.