Çorlu Nalbur cinayeti sanıklarına müebbet hapis cezası verildi

Nalbur cinayeti sanıklarına müebbet hapis cezası verildi

Paylaş
Nalbur cinayeti sanıklarına müebbet hapis cezası verildi

Nalbur cinayeti sanıklarına müebbet hapis cezası verildi

Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),(DHA)_ TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde, işyerinde bıçaklanarak öldürülen Ümit Güler'in(30) katil zanlıları M.B.,H.A.'ya , ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Çorlu ilçesinde 2016 yılının Aralık ayında Havuzlar Mahallesinde işlettiği nalbur dükkanında babası İdris Güler tarafından cesedi bulunan Ümit Güler cinayeti ile ilgili olarak tutuklu sanıklar M.B.,H.A.'nın yargılanmalarına Çorlu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Tutuklu bulundukları cezaevinden geniş güvenlik önlemleri altında mahkemeye getirilen sanıklar M.B.,H.A., son kez hakim karşısına çıktı.

Mahkeme heyetinin sanıklara dosyanın tamamlandığını ve karar vereceklerini belirtmesi üzerine iki sanıkta üzerlerine atılı olan cinayeti işlemediklerini ve bunun içinde beraatlarını talep etti. Mahkeme heyeti duruşmaya kısa bir ara vermesinin ardından M.B.,ve H.A.'ya, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Tutuklu sanıklar tekrar geniş güvenlik önlemleri altında cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı