Spor Napoli polisinden Beşiktaş taraftarına eziyet

Napoli polisinden Beşiktaş taraftarına eziyet

Paylaş
Napoli polisinden Beşiktaş taraftarına eziyet

İtalyan polisi, Napoli-Beşiktaş maçı için aldığı önlemleri abarttı. Siyah-Beyazlı taraftarlar, Sao Paolo Stadı'na yol uzatılarak götürüldü

Napoli-Beşiktaş maçı öncesinde İtalyan polisinin aldığı abartılı önlemler nedeniyle, Siyah-Beyazlı taraftarlar büyük eziyet çekti. Karşılaşmaya saatler kala Roma'dan Napoli'ye hareket eden taraftarlardan kemerlerini çıkarmalarını isteyen İtalyan emniyet güçleri, stada gidişte de Türk futbolseverlere her türlü zorluğu yaşattı.

Karşılaşmanın oynanacağı Sao Paolo Stadı'na taraftarların kendilerinin gözetiminde ve toplu halde gitmesini isteyen Napoli polisi, Türk taraftarların sıkıntılı anlar yaşamasına neden oldu.

Stada yaklaşık 20 km'lik bir mesafede Beşiktaş taraftarlarını toplayan polis güçleri, şehrin çevre yolunu kullanarak ve yolu hayli uzatarak Beşiktaşlılar'ı Sao Paolo Stadı'na götürdü.

20 DAKİKALIK YOL, 2 SAATTE

Beşiktaş taraftarları, yaklaşık 20 dakikalık yolu Napoli polisinin uyguladığı bu anlamsız tedbir nedeniyle yaklaşık iki saatte ancak katedebildi.

Üstleri çok sıkı şekilde aranan Beşiktaş taraftarları, maçın başlamasına çok kısa bir süre kala stada girebildi. (Fanatik)


Haberin Devamı