Gündem Narin Korkmaz'ın babası Atilla Korkmaz konuştu

Narin Korkmaz'ın babası Atilla Korkmaz konuştu

Paylaş
Narin Korkmaz'ın babası Atilla Korkmaz konuştu

Usulsüz olarak dinleme yaptıkları ve sahte belgeler kullandıkları ileri sürülen zanlıların yaptığı 'gizli bilgi ve belge bulundurma soruşturmasının' en önemli isimlerinden birisi de Narin Korkmaz'ın babası Atilla Korkmaz açıklama yaptı

İzmir merkezli olarak, 18 ilde paralel yapılanmaya yönelik iddialar doğrultusunda yapılan operasyonda tutuklanması istenen 36 kişinin, Sulh Ceza Hakimliği'ndeki ifade verme işlemleri sürüyor. Bu arada usulsüz olarak dinleme yaptıkları ve sahte belgeler kullandıkları ileri sürülen zanlıların yaptığı 'gizli bilgi ve belge bulundurma soruşturmasının' en önemli isimlerinden birisi de Narin Korkmaz'ın babası Atilla Korkmaz açıklama yaptı.

Yaşananların kızını ve ailesini etkilediğini anlatan Atilla Korkmaz, bu gelişmelerin geçmişteki soruşturmanın ve ardından açılan davanın kumpas olduğunu ortaya koyduğunu söyledi. Kızının hala kendisini toparlayamadığını dile getiren Atilla Korkmaz, "Kızım 'Yıllarca aleyhimde yazan çizenlerden sonra ben artık ne söyleyeceğim. Manevi çöküntü halindeyim, kendimi toparlamaya çalışıyorum' dedi. Narin kaybettiği yılları arıyor" dedi.

GÖRME ENGELLİYİM AMA İMZALATTILAR

Kızının kolay bir travma geçirmediğini de söyleyen Atilla Korkmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Polisin 'bulduk' dediği malzemeler, görme engelli olmama rağmen bana inceletildi, evrak imzalatıldı. O gün bana imza attırmadan önce evden çıkan materyalleri tek tek incelettiler. Kalem kamera çıktı, normal ve anahtarlık kamera çıktı, çakmak kamera çıktı, böyle çok çeşit çeşit ajanda, astsubayların kimlik fotokopileri, personel atama belgesi falan. Artık oluşturmuşlar bir şekilde, bana söylüyorlardı. Bu çıkan materyaller, belge, araç ve gereçler normalde aylar önce konmuş olsa, bir hafta önce konsa bile gene tozlanması lazım. Görme engelliyim ama dokunduğum zaman çok tozlu olması gerekirdi. Polisler, 'mutfakta bir şeyler bulduklarını' söyleyip bana bunun tutanağını imzalattılar."

İZMİR, (DHA)