Türkiye (Son Dakika) Narine'nin acı sonu

Narine'nin acı sonu

Paylaş
Narine'nin acı sonu

Ermenistan'dan iş umuduyla Türkiye'ye göç eden ve Kumkapı'da kaçak bir hayat yaşayan 21 yaşındaki Narine Mıkırtçiyan, siyanür içerek intihar etti

Ermenistan’dan iş bulmak amacıyla 4 yıl önce Türkiye’ye göç eden 21 yaşındaki Narine Mıkırtçiyan, bir gümüş imalathanesinde çalışıyordu. Kaçak yaşadıkları İstanbul Kumkapı’daki evlerinde üvey babası ve ağabeyiyle birlikte kalıyordu.

Genç kız bir süre sonra aynı mahallede oturan Orhan isimli gence aşık oldu. Narine, Orhan’la evlilik hayalleri kurarken, yaşadığı bir olay tüm hayatını değiştirdi.

ŞANTAJLA BAŞLAYAN KABUS

İddiaya göre Orhan genç kızın çıplak fotoğraflarını çekmiş ve bu fotoğrafları kardeşi Barış’a da vermişti. Genç kızın çıplak fotoğraflarını kullanarak bir şantaj planı hazırlayan Barış, Narine’ye kendisi ile birlikte olmazsa fotoğrafları internette yayınlayacağını söyledi.

Hatta bu fotoğrafları Narine’nin ağabeyi Zhora’ya da vereceğini belirten Barış, genç kızdan yüklü miktarlarda para istemeye başladı. Narine’nin evlenme hayallari kurduğu Orhan da, bu hain plana destek veriyordu.

TUZAĞA AĞABEYİ DE ÇEKTİLER

Narine iki kardeşin istediklerini yerine getirmeyince, Barış soluğu genç kızın ağabeyi Zhora’nın yanında aldı. Orhan’ın, Narine’nin çıplak görüntülerini çektiğini söyleyip, görüntüleri Zhora’ya da verdi. Bilgisayardaki görüntüleri cep telefonunun hafıza kartına yükleyen Zhora eve dönünce, kardeşi Narine’yle tartışmaya başladı.

Genç kız çıplak görüntüleri nedeniyle ağabeyinden dayak yedi. Narine abisine Orhan ile evlenmek istediğini, ancak Orhan’ın kendisine alçakça bir tuzak kurarak görüntülerini videoya çektiğini, daha sonra da Barış’ın bu görüntülerle şantaj yaparak kendisiyle yatmak istediğini anlattı.

Ancak aile İstanbul’da kaçak yaşadıkları için savcılığa giderek şikayetçi olamadı.

ÇANTASINA SİYANÜRÜ KOYDU VE...

Orhan ve Barış’ın tehditleri bu olayın ardından da devam etti. Birkaç gün sonra işyerine giden Narine, herkesten para istemeye başladı ve ve akşama kadar acilen yüklü miktarda para bulması gerektiğini söyledi. Ancak bulamadı.

Aynı gün akşama doğru, iş arkadaşı Sibel Narine’nin çantasına siyanür koyduğunu görüp, ona belli etmeden siyanürü çöpe attı. Ancak Narine siyanürü almayı başarmıştı.


Bir sonraki günün sabahında ise Narine, abisi ve üvey babasını uyandırıp işe yolcu etti. Ardından genç kız, siyanür içerek hayatına son verdi. Öğlen yemeği için eve gelen babası koridorda Narine’nin cansız bedenini buldu. Savcılık soruşturma başlatırken Narine’nin ailesi ise kaçak olarak yaşadıkları İstanbul’dan Ermenistan’a geri dönmek zorunda kaldı. Savcılık şimdi Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek otopsi raporunu bekliyor.

Vatan

Haberin Devamı