Merkez Narven'de personelin aşılanmasında sona yaklaşıldı

Narven'de personelin aşılanmasında sona yaklaşıldı

Paylaş
Narven'de personelin aşılanmasında sona yaklaşıldı

Narven'de personelin aşılanmasında sona yaklaşıldı

Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- BOLU'nun önemli turizm tesisleri arasından yer alan Narven Termal Kasaba'da çalışan personelin aşılamasında sona gelindi.
Sağlık Bakanlığı tarafından planlanan aşılama takviminde turizm sektörü çalışanlarının öncelikli gruplar arasında yer almasıyla birlikte Narven Termal Kasaba'da da aşılama çalışmaları sürüyor. Bolu'nun önemli turizm merkezlerinden biri olan Narven'de çalışanların yüzde 90'ı aşılandı. Termal tesiste ayrıca, normalleşme sürecinde ilgili bakanlıkların yayınladığı genelgeler doğrultusunda gereken önlemler alınarak faaliyetler sürerken, Narven Termal Kasaba’nın Türk Standartları Enstitüsü tarafından onaylı Güvenli Turizm Sertifikası da bulunuyor.
Aşılama süreciyle ilgili bilgiler veren Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız, "İlgili bakanlıklarımızın genelgelerini yakından takip ederek, izin verilen tüm hizmet alanlarımızda üye ve misafirlerimizin sağlıklı ve güvenilir bir ortamda tatillerini geçirebilmeleri için gerekli tüm çalışmaları eksiksiz bir şekilde uygulayarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda son olarak aşılama takviminde öncelikli gruplar arasına alınmamız sonrasında başvurularımızı tamamlayarak çalışma arkadaşlarımızın aşılanması sürecini de başlattık. Şuan da çalışma arkadaşlarımızın aşılama çalışmasında sona yaklaşılmış durumda. Üye ve misafirlerimizin doğa içerisinde, sağlıklı ve güvenilir bir ortamda dinlenebilmeleri ve tatillerini geçirebilmeleri için alınması gereken tüm tedbirleri eksiksiz bir şekilde uyguluyoruz." dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı