Gündem Nasim Aghdam kimdir? Nereli? Kaç yaşında

Nasim Aghdam kimdir? Nereli? Kaç yaşında

Paylaş
Nasim Aghdam kimdir? Nereli? Kaç yaşında

Dün gece saatlarinde Nasim Aghdam adlı kadın, Kaliforniya eyaletinde bulunan Youtube merkezine saldırıda bulundu. Saldırı sonucu 3 kişi yaralandı. Olay sonrası Nasim Aghdam intihar etti. Tüm dünya bu saldırıyı konuşurken saldıryı yapan kadın hakkında da bilgi almaya çalıştı.

Video paylaşım sitesi Youtube şok bir saldıyla sarsıldı. Olayın etkisi tüm dünyaya yayıldı. Nasim Aghdam adlı kadın Kaliforniya'da bulunan Youtube merkezine silahlı saldırıda blundu. olayda 3 kişi yaralanırken Nasim Aghdam da intihar etti.

39 yaşındaki kadın, iddiaya göre Yotube'a öfkeliydi. Google bağlı sitenin Aghdam'ın videolarına ödeme yapmaması genç kadını sinirlendirdi ve böyle bir eyleme başvurdu. Olayın tüm dünyada büyük yankı uyandırmasıyla birlikte vatandaşlar kadın hakkında detaylı bilgiye ulaşmaya çalıştı. İşte saldırgan hakkındaki bilgiler...

NASİM AGHDAM KİMDİR?

Amerikan basınında ismi “şüpheli” olarak açıklanan Nasim Aghdam, 39 yaşında. İran asıllı bir Amerikalı olan Nasim Aghdam’ın YouTube üzerinde veganlık, hayvan hakları, spor ve Pers kültürüyle ilgili videoları yer alıyor. Nasim Aghdam'ın ocak ayında kendi kanalında yayımladığı görüntüsünde, YouTube'un kendisine "ayrımcılık" uygulayarak videolarını filtrelediğini ve kendi Farsça kanalı "Nasime Sabz"ı hedef aldığını öne sürdüğü belirtildi. Aghdam'ın Tarkan hakkında video çektiği ve Tarkan hayranı olduğu ortaya çıktı.