Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ile final yaptı

Nasreddin Hoca Şenliği 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ile final yaptı

Paylaş
Nasreddin Hoca Şenliği 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ile final yaptı

Nasreddin Hoca Şenliği 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ile final yaptı

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- KONYA'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen '62. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği', Ağaçlar Ayakta Ölür adlı tiyatro gösterisiyle final yaptı.
5 Temmuz’da başlayan şenliklerde tiyatro, akrobasi, sirk ve halk gösteriliri yapıldı. Açıkhava sanat atölyesi çalışmaları, eşek yarışları, trap atışı yarışları gibi birçok etkinlik gerçekleştirilen şenlik 'Ağaçlar Ayakta Ölür' adlı tiyatro oyunuyla final yaptı. İspanyol yazar, şair Alejandro Casona'nın dünya klasikleri arasında yer alan duygusal komedi tarzındaki oyunda dağılan bir aileyi bir araya getirmek için yapılan çalışmalar konusu işlendi. Nevra Serezli, Nuri Gökaşan, Burcu Gül Kazbek, Arif Güney, Oral Özer, Meltem Özlevent ve Mahir Akgündoğdu gibi tiyatronun değerli sanatçılarının rol aldığı oyun, beğeni topladı.
Oyunun sonunda konuşma yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, 6 gün boyunca çeşitli ve birbirinden güzel etkinliklerle dolu dolu bir şenlik geçirildiğinin altını çizerek, pandemi nedeniyle bu yıl konserlerin yapılamadığını, önümüzdeki yıllarda bu etkinliklerinde şenlik programı içerisinde yer alacağını kaydetti.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı