Magazin Naz ve Zuhal Topal'dan izdivaçtaki iddialara yanıt geldi!

Naz ve Zuhal Topal'dan izdivaçtaki iddialara yanıt geldi!

Paylaş
Naz ve Zuhal Topal'dan izdivaçtaki iddialara yanıt geldi!

İzdivaç programından olaylı bir şekilde ayrılan damat adayı Baha, yayınladığı sunucu Zuhal Topal ve ekibi hakkında çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Bu ifadelere gelin adayı Naz, cevap verdi

Baha'nın, gelin adaylarından Naz'ın yeni talibi Ali ile dans etmesine sinirlendiği ve program bitişinde olay çıkardığı öne sürülmüştü.


İzdivaçta skandal! Tekme tokat kavga ettiler



'NAZ'I BİR OYUNUN İÇİNE DAHİL ETTİLER'


Bu haberlerin ardından yayınladığı videoda programdaki her şeyin sahte olduğunu belirten Baha, "Biz Naz ile birbirimizi seviyorduk. NazAli ile oyunun içine dahil ettiler. İnsan sevdiğini bu tür oyunlar içinde olmasını gururuna yediremiyor. Cuma gününe kadar süreceğini söylediler. Bitecek diye beklerken, o anki sahneyle karşılaştım" demişti.


İzdivaçtan ayrılan Baha'dan olay itiraflar!



NAZ BAHA'NIN SÖZLERİNİN GERÇEK OLMADIĞINI SÖYLEDİ


Programdaki damat adaylarından Ali ile birlikte olduğunu belirten Naz, geçmişte birlikte olduğu kimseyle görüşmediğini, Baha’nın sözlerinin gerçek olmadığını söyledi.


ZUHAL TOPAL, DENİZ’İ STÜDYODAN GÖNDERDİ


Naz’ın açıklamasının ardından bir açıklama da Zuhal Topal’dan geldi. Ünlü sunucu, ekibiyle birlikte locadaki tüm adayların her konuda yanlarında olduklarını, herkese karşı iyi niyetli olduklarını, ama locadaki bazı adayların bu iyi niyete aynı şekilde karşılık vermediğini belirtti.

Locadaki damat adaylarından Deniz’in, büyük bir hayal kırıklığı yarattığını dile getiren Topal, Deniz’in stüdyodan dışarı çıkmasını istedi. İsteyen herkesin programdan ayrılabileceğini vurgulayan Zuhal Topal, daha sonra programına kaldığı yerden devam etti.

Haberin Devamı