Magazin Nazan Öncel, sahneden merhum eşi Akşit Togay ve Tarkan'a seslendi

Nazan Öncel, sahneden merhum eşi Akşit Togay ve Tarkan'a seslendi

Paylaş
Nazan Öncel, sahneden merhum eşi Akşit Togay ve  Tarkan'a seslendi

Şarkıcı Nazan Öncel, dün İstanbul'da verdiği konserde, 6 ay önce hayatını kaybeden eşi Akşit Togay ve yakın arkadaşı Tarkan'a teşekkür etti

Zorlu PSM'de İskender Paydaş yönetimindeki orkestrasıyla sahne alan Nazan Öncel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katılımın yaşandığı konserde Nazan Öncel, Mabel Matiz ve Gökcan Sanlıman'ı sahneye davet etti. Nazan Öncel "Bir Hadise Var" şarkısını Mabel Matiz ile birlikte seslendirirken, Gökçan Sanlıman ile "Erkekler de Yanar"ı söyledi.



Sahnede kısa bir konuşma yapan Nazan Öncel, konsere çiçek gönderen yakın dostu Tarkan ve 6 ay önce hayatını kaybeden eşi Akşit Togay ile ilgili şunları söyledi:

''ONA MİNNETTARIM''

"Meslek hayatım boyunca elini emeğini üzerimden bir an bile çekmeyen, bütün albümlerimin prodüktörlüğünü yapan, klip ve fotoğraflarımı çeken, konserlerimizi düzenleyen, bütün o sevdiğimiz şarkıları size ulaştırmak için çabalayan, hayatımızı kolaylaştıran, geçtiğimiz mayıs ayında kaybettiğim Akşit Togay'ımıza sizlerin huzurunda binlerce teşekkür etmek, minnettar olduğumu belirtmek isterim. O, herkesin Akşit ağabeyiydi. Üstün insan, mükemmel bir baba ve muhteşem bir yol arkadaşıydı ama ne yazık ki zamanın eli ona değdi. Umarım bizi bir yerlerden görüyor ve hissediyordur. Her şey yolunda, hiç merak etme Akşit ağabey, bütün sevenlerimiz burada, bizi yalnız bırakmadılar. Bütün dostlarımıza, sanatçı arkadaşlarıma özellikle bu acılı günlerimde bir an olsun benden elini çekmeyen Tarkan'a bin teşekkür ederim"

5 GÜN ARAYLA İKİ BÜYÜK ACI

Geçen 21 Mayıs'ta kanser tedavisi gördüğü ilk eşi olan Salih Öncel’i kaybeden Nazan Öncel 5 gün sonra da geçirdiği kalp krizi sonrası yaşama veda eden ikinci eşi Akşit Togay'ı kaybetmişti.


Nazan Önce ve Akşit Togay.

Haberin Devamı