Nazilli Nazilli Belediyesi'nden Esenköy'de park ve meydan düzenlemesi

Nazilli Belediyesi'nden Esenköy'de park ve meydan düzenlemesi

Paylaş
Nazilli Belediyesi'nden Esenköy'de park ve meydan düzenlemesi

Nazilli Belediyesi'nden Esenköy'de park ve meydan düzenlemesi

AYDIN'ın Nazilli ilçesinin kırsal Esenköy Mahallesi'ndeki Belediyeye ait 2 ayrı araziye park ve meydan yapımı için çalışmalara başlandığı bildirildi.

Nazili Belediyesi, ilçe genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için Esenköy Mahallesi'ne 2 sosyal alan birden kazandırmak için çalışmalara başladı. Mahalledeki yıllardır atıl vaziyette bulunan 2 ayrı noktada park ve meydan yapımı için harekete geçildi.

Cedid Sokak'taki 1376 metrekare alan ile Hamam Sokak üzerindeki 750 metrekare alanda yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını kaydedildi. Nazilli Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Esenköy, eski adıyla Arpaz Mahallemizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Uzun yıllardır atıl vaziyette bulunan ve Belediyemize ait 2 ayrı noktayı mahalle sakinlerimizden gelen talep üzerine park ve meydan olarak değerlendirmeye karar verdik. Mahallemizin meydanında bulunan bu alanları daha iyi bir görünüme kavuşturarak kullanışlı hale getirmek için ekiplerimiz burada güzel bir çalışmaya imza atıyor. En kısa sürede bu noktalardaki çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine açacağız" diye konuştu.

Esenköy Mahalle Muhtarı Ali Küçük de, "Seçildiğimizde hayalimiz bu alanların park olarak düzenlenmesiydi. Her iki yer de mahallemizin gözbebeği olan önemli noktalarda bulunuyor. Mahallemiz için çok güzel bir yatırım oldu" dedi.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı